Hlavní obsah

Na trhu se objevil lak na nehty s příchutí prosecca

Novinky, das

Popularita prosecca, šumivého italského vína, je v posledních letech na vzestupu. Zatímco jedni to přičítají letnímu koktejlu Aperol Spritz, kterého je prosecco součástí, druzí hovoří o skvělé chuti samotného vína. Tohoto boomu se každopádně rozhodli využít i výrobci laků na nehty. Na trhu se objevil první lak s příchutí prosecca, který je vyroben ze skutečného šumivého vína, stejně voní i chutná.

První lak na nehty s příchutí proseccaVideo: Groupon

 
Článek

Výrobce nabádá ženy ke koupi laku především kvůli jeho nádhernému vzhledu i chuti. Zájemkyně, které si okusují nehty, s ním ale budou mít zřejmě problém. To poslední, co si mohou přát, je skvěle chutnající lak. Ne náhodou se k léčbě tohoto zlozvyku naopak využívají laky s nevábnou až odpornou chutí.

Laky na nehty s lákavou příchutí ale nejsou žádnou novinkou. Například loni je nabídl v zahraničí i fastfoodový řetězec KFC. Své zákazníky tehdy lákal na příchutě Originál křidýlka a Hot & Spicy. Lak s originální příchutí měl třpytivě béžový odstín připomínající barvu smaženého kuřete, Hot & Spicy měl barvu tabaska. Moc úspěšné ale tyto laky nebyly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám