Hlavní obsah

Nejoblíbenější boty zimních měsíců

Novinky, Eva Dvořáková

Vysoké kozačky patří rozhodně k nejčastěji obouvaným botám zimy. Za prvé poskytují komfort a teplo, za druhé ochrání od chladu nejen chodidlo, ale podle své výšky i třeba nohu až nad koleno. Jejich další výhodou je také univerzálnost. Nosit je můžete ke kalhotám i k šatům.

Foto: Profimedia.cz

Kozačky k zimě neodmyslitelně patří.

Článek

Rozbijte monotónnost

V zimních slevách najdete skvělé kožené kozačky za bezkonkurenční ceny. Zkuste například hnědé kozačky s přezkami na širším podpatku doplnit o jednoduché šedé pletené šaty. Jak pokračovat dále? Monotónnost celku rozbijete například zajímavým barevným náhrdelníkem a vzorovanou šálou. Za báječnou cenu seženete i barevný kabát.

Zbytek doplňků, pokud nechcete experimentovat, volte v barvě šatů, tedy v klidné šedé barvě. I tak ale nemusí být fádní, a to především díky úpravě. Stylová čepička z plsti, anebo kabelka ála batoh z měkkého plyše budou k tomuto outfitu vypadat skvěle a nadčasově.

Foto: Archiv firem

Kozačky, Baťa, 999 Kč. Náhrdelník, Reserved, info o ceně v obchodě. Šála, Reserved, info o ceně v obchodě. Kabát, Mango, 1499 Kč. Šaty, Mango, 399 Kč. Čepice, Reserved, info o ceně v obchodě. Batoh, Ju´sto, info o ceně na webu.

Kozačky nad kolena

Toužíte po kozačkách nad kolena, ale nevíte, jak je nosit? Je to vcelku jednoduché a vystačíte si se zcela obyčejnou kombinací. Tou je v tomto případě spojení světle modrých denimových kalhot a černého body. To můžete v případě, že jej nevlastníte, nahradit černým rolákem nebo trikem s dlouhým rukávem. Dále pokračujte velmi moderním pončem, koženými rukavicemi a stylovou čelenkou.

K této kombinaci můžete s klidným srdcem obout semišové kozačky nad kolena na vysokém podpatku. A tento outfit si vzít na oběd, večeři, nebo klidně i na party, pokud body vyměníte za elegantní košili.

Foto: Archiv firem

Pončo, C&A, 698 Kč. Kozačky, Aldo, 4999 Kč. Body, H&M, 299 Kč. Rukavice, C&A, 550 Kč. Čelenka, C&A, 325 Kč. Kalhoty, Levi´s 2499 Kč.

Městský standard

Tato kombinace patří snad mezi ty úplně nejčastější. Její součástí jsou khaki kalhoty a triko libovolné, v tomto případě bílé barvy. Nicméně odstíny těchto dvou hlavních prvků outfitu se mohou libovolně, podle nálady či stylu, proměňovat.

Dále pokračujte oblíbenou koženkovou bundou, která na jaře poslouží jako svršek, v zimě zase jako střední hřejivá vrstva pod kabát, a nezapomínejte také na čepici a šálu. Samozřejmě nesmí chybět ani klasické černé kozačky, které společně s černou, bílou a khaki barvou tvoří harmonickou kombinaci.

Foto: Archiv firem

Bunda, Levi´s, info o ceně v obchodě. KOzačky, Deichmann, 1199 Kč. Triko, Orsay, 449 Kč. Čepice, F&F, 279 Kč. Šála, 429 Kč. Kalhoty, Cherokee, 400 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám