Hlavní obsah

Zpěvačka Rihanna navrhla nejlepší obuv letošního roku

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ocenění za nejlepší boty roku 2016 nepřevzal žádný slavný návrhář. Pro cenu si přišla světoznámá zpěvačka Rihanna, která ve spolupráci se známou sportovní značkou vytvořila tenisky, které získaly prestižní ocenění jakožto nejpovedenější kousek roku.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rihanna kromě zpívání a herectví fušuje do řemesla i módním návrhářům.

Článek

Rihanna je velmi známou a oblíbenou zpěvačkou a příležitostnou herečkou. Uznání se jí nyní dostalo, i co se týče jejího návrhářského umu. Své jméno totiž spojila se značkou Puma, pro kterou navrhla tenisky střihem identické a věrné stylu brandu, avšak se silnou, aktuálně velmi moderní platformou. Typu bot, které dostaly jméno Creeper, se nyní dostalo velké popularity.

V klání o nejlepší obuv končícího roku získaly tyto boty právě tolik ceněné, prestižní první místo. A cenu nepřišel převzít nikdo jiný než sama barbadoská zpěvačka, která se o jejich slávu ve velkém zasloužila. Prestižní třicáté předávání FN Achievement Awards se uskutečnilo v New Yorku.

Velký úspěch

„Znamená to pro mě strašně moc. Jsem tak pyšná. Na to, že jsem žena, mladá žena z Barbadosu. V Americe jsem dělala vše zcela přirozeně. A k tomu patřilo i nošení takového stylu bot, který se mi líbí,“ řekla při přebírání ceny mladá umělkyně.

Zpěvačka má i svou vlastní módní značku. Jmenuje se Fenty a vznikla ve spolupráci s Pumou v roce 2015. Rihanna chtěla, aby to byly právě boty Creeper jakožto první věc z celé její kolekce, kterou bude mít veřejnost šanci spatřit. O takovém úspěchu se jí dle jejích slov ale ani nesnilo.

„Opravdu jsem nečekala, že se lidem budou boty tolik líbit. Nevěřila jsem, že si je někdo zamiluje tak, jako jsem si je zamilovala já. Způsob, jakým je mnozí ocenili a podpořili, pro mě strašně moc znamená.“

Foto: Profimedia.cz

Tento model bot vyhrál cenu nejlepší obuvi letošního roku.

Značka Footwear News, která pořádá každoroční vyhlašování o nejlepší a nejpovedenější obuv roku, oslavila už sedmdesáté výročí na trhu. Stránky jejího časopisu za celý rok průběžně sledují trendy v obuvi, ale i v oblasti fashion.

Zabývá se módními kolaboracemi, mapuje to, co zrovna nosí celebrity, šíří mezi své čtenáře nejžhavější novinky, sděluje módní tipy a zajímavosti. I proto je časopis považován za současnou módní bibli, a to nejen co se obuvi týče.

Reklama

Výběr článků

Načítám