Hlavní obsah

Jak šel čas s Ivanou Trumpovou

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bude bývalá manželka budoucího amerického prezidenta Donalda Trumpa, Ivana Trumpová, novou americkou velvyslankyní v České republice? Zatím vše naznačuje tomu, že ano. Spekulace přiživil i český prezident Miloš Zeman, který neváhal a jmenovkyni své ženy Ivany pozval na návštěvu do Čech. Podívejte se, jak šel čas s Ivanou Trumpovou.

Foto: Profimedia.cz

Honosný styl charakterizuje Ivanu Trumpovou od nepaměti.

Článek

Ivana Trumpová, rozená Zelníčková, se narodila roku 1949 ve Zlíně. V mládí závodně lyžovala, také se věnovala modelingu. Díky sportu se dostala do zahraničí, kam také emigrovala. Jejím prvním manželem byl lyžař Alfred Winklemeier, se kterým ale manželství vydrželo pouhé dva roky.

Po rozvodu přišlo osudové seznámení s dalším, v pořadí již druhým manželem. Tím byl nynější vítěz kandidatury na prezidenta USA, milionář Donald Trump. Manželství trvalo 14 let a během té doby se česká rodačka dostala mezi pravou, nefalšovanou smetánku. Opulentní večírky, drahé róby, luxus. Ani tři společné děti však manželství nedokázaly zachránit a pár se v roce 1992 rozvedl.

Foto: Profimedia.cz

Sňatek s Donaldem Trumpem trval 14 let a vzešly z něho tři děti. Fotka z roku 1985.

Díky vztahu s úspěšným byznysmenem ani po rozvodu Trumpová nestrádala. Stala se podnikatelkou (vlastní síť hotelů) a peníze stále aktivně rozmnožuje.

Trumpová se po rozvodu s Trumpem vdala ještě dvakrát. Nejprve si vzala o několik let staršího italského podnikatele Riccarda Mazzucchelliho, se kterým ale vydržela pouhých 22 měsíců.

Foto: Profimedia.cz

V dobách kdy byla vdaná za Donalda Trumpa

Italský šarm zřejmě milionářce učaroval, neboť v roce 2008 opět oblékla svatební šaty. Jejím vyvoleným byl o třiadvacet let mladší krasavec, Ital Rossano Rubicondi. Svatba se konala v americkém Palm Beach v resortu, který patří Donaldu Trumpovi. Manželství bylo rozvedeno o rok později, tedy v roce 2009. Pár ale i několik let po rozvodu oznámil, že se opět stýká. Letos byla dvojice dokonce spatřena na společné dovolené ve Francii.

Jak bylo vidět i letos, kdy Ivana Donalda v primárkách velmi podporovala, jejich vztah je dnes, i po bouřlivém rozvodu a souzení se o milióny, přátelský.

Foto: Profimedia.cz

Ivana Trumpová nosí objemné účesy od nepaměti. Fotky z let 1992, 2001, 2000.

Pokud se Ivana Trumpová doopravdy stane americkou velvyslankyní v České republice, můžeme se těšit na velký módní kolotoč. Její módní styl charakterizují výrazné barvy, nemá obavy z extravagantních potisků a navzdory rostoucímu věku zkracuje sukně, nebojí se dokonce vystavit fotografům v bikinách.

Foto: Profimedia.cz

Sedmašedesátiletá Trumpová se nestydí ukázat ani v plavkách.

Na takto opulentní styl nejsou sice Češi zvyklí, dá se ale říci, že v kolikrát nezajímavých českých módních vodách by mohla být Ivana Trumpová zajímavou figurkou. A její diplomacie, stejně jako módní kreace, by mohly být vítaným osvěžením nejen v seriózních denících, ale i na titulních stránkách módních magazínů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám