Hlavní obsah

Děsivý halloweenský make-up aneb Z krásky se stala zombie

Novinky, ema

Desi Perkinsová není milovníkům make-upu cizí. Jde o populární kosmetickou blogerku, která, když přijde na šminky, je opravdovou odbornicí. Mladá žena žijící v Los Angeles pro své fanoušky připravila aktuálně děsivé halloweenské líčení. To mělo obrovský úspěch, viděly jej už téměř tři milióny lidí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Halloweenský make-up aneb Z krásky se stala zombieVideo: Reuters

 
Článek

„Halloween je tady! Každý rok pro vás připravuji tutorial s lebkou a myslela jsem, že letos už to neudělám, ale vidíte, jak to dopadlo. Už jsem vás naučila, jak udělat make-up, který vám vydrží celý den. Dnes vám ukážu pravý opak. Make-up, který poteče z tváře,“ napsala Perkinsová k videu.

Z tváře nechala stékat make-up, který postupně přecházel do věrné kopie lebky. K celému looku jí přitom stačilo namalovat černou linku na jedno oko a pak pomocí bílé a černé barvy vykreslit strašidelnou masku.

Dokonalý efekt dotvořil speciální rychleschnoucí gel, který budí dojem roztékajícího se obličeje.

Protože byl zájem fanoušků obrovský, beauty a lifestylová blogerka se rozhodla své sledující potěšit ještě jedním videem.

Na něm je její vzhled, na rozdíl od lebky, daleko líbivější. I tentokrát je ale naprosto dokonale provedený. V dalším halloweenském videu mladá žena nasadila růžovou paruku, čelenku se zmrzlinou a obličej namalovala jemnou růžovou barvou, kdy pomocí bílých stínů dodala celku na plastičnosti. Tento návod má znázorňovat sladký kopeček zmrzliny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám