Hlavní obsah

Barevné ponožky vystavte na odiv, módní ostudu s nimi neuděláte

Novinky, Eva Dvořáková

Nosit ponožky tak, aby byly pořádně vidět, způsobuje u některých módních milovníků doslova infarktové stavy. Jenomže jiný případ je, pokud barevné nebo jinak vzorované ponožky do svého outfitu zahrnete záměrně. V takovém případě se dá vykouzlit stylový celek.

Foto: Archiv firmy

Barevné, outfitu dominující ponožky už nejsou ostudou, Happy Socks

Článek

Zpátky do školy

Na volný čas můžete zvolit poněkud bláznivější kombinace. Bleděmodré ponožky se hodí k umírněným šatům ve stylu uniformy se slušivým límečkem. Co k nim? Pokračujte střevíci s výraznou sponou, outfit připomínající školní léta doplňte elegantním batohem a pro tuto chvíli asi nejatraktivnějším kouskem sezóny - stylovým bomberem s kapsami.

Foto: Archiv firem

Růžový bomber, H&M, 999 Kč. Ponožky, Pasta Oner pro Happy Socks, 279 Kč. Šaty, Mohito, info o ceně v obchodě. Batoh, Matt&Nat, info o ceně na webu. Boty, Humanic, 1499 Kč.

Etuda na eleganci

Do práce, na jednání, na schůzku. Objevte kouzlo tolik opěvované kalhotové sukně a vezměte ji na sebe s jednoduchým černým body. K tmavě fialové kalhotové sukni slaďte pastelové, silonové ponožky, které budou decentně vykukovat z kožených kotníčkových kozaček a vytvoří tak vtipný, přesto ale trendy detail. Etudu jedinečnosti ´zahraje´ kožená bunda s propínáním.

Foto: Archiv firem

Body Vila, Zoot, 689 Kč. Kožená bunda, Levi´s, info o ceně v butiku. Ponožky Gipsy, Zoot, 99 Kč. Boty, Baťa, 1999 Kč. Kalhotová sukně, Cos, info o ceně v obchodě.

Originalita v tyrkysu

Pokud chcete ohromit něčím jedinečným, vsaďte na tyrkysové ponožky s černou krajkou. Pamatujete si řasení na kotnících z dětských let? To je dobře, protože se opět vrací do módy. K ponožkám slaďte sukni a jako top volte nevýrazný, siluetu kopírující rolák.

Foto: Archiv firem

Kabát, Next, 3035 Kč. Rolák a sukně, obojí Karen Millen, info o ceně v obchodě. Psaníčko, Lusha, info o ceně v obchodě. Lodičky, Topshop, 1440 Kč. Ponožky, Topshop, 110 Kč.

Nohy v ponožkách nazujte do lodiček a v případě chladnějšího večera oblékněte žlutý kabát s kárem. Do ruky volte kabelku stejné barvy. Netradiční, retrem inspirovaný, ale přesto novodobě originální outfit je na světě.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám