Hlavní obsah

Jak kombinovat barevné kalhoty

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořídila jste si do šatníku nové barevné kalhoty, ale nevíte, jak se popasovat s jejich stylingem? Je to jednoduché. A co vás možná překvapí, ladit se dají i s dalšími výraznými barvami. Elegantnější outfity se hodí poskládat pomocí nevýrazných barev nebo tónů v tomtéž odstínu.

Foto: Profimedia.cz

Barevné kalhoty vybízejí k zajímavým kombinacím.

Článek

Pruhy jsou v kurzu

Báječnou kombinaci vytvoříte pomocí džínové košile a pruhovaného svetru. Ať už tento svršek koupíte vcelku, nebo navrstvíte dva kousky na sebe, k zeleným kalhotám to bude to pravé ořechové. Pruhy můžete opakovat například i pomocí espadrilek, ovšem pozor.

Neměly by být na více než jednom dalším doplňku. Ke kalhotám chinos střihu vezměte čtvercovou kabelku, kterou můžete nosit jak v ruce, tak i přes rameno.

Foto: Archiv firem

Kabelka, F&F, 499 Kč. Boty, Humanic, 499 Kč. Svetr s všitou košilí, Dorothy Perkins, Zoot, 949 Kč. Kalhoty, Lindex, 899 Kč.

Mentolová romance

Světle žluté džíny přímo vybízejí ke sladění s další pastelovou barvou. Proto zkuste například mentolovou zelenou v podobě sáčka a k němu letní top se špagetovými ramínky.

Do dekoltu připněte dlouhý náhrdelník a na nohu obujte sandálky s tenkými pásky v barvách outfitu.

Foto: Archiv firem

Sako, Bonprix, 649 Kč. Baleríny, Crocs, 1520 kč. Tílko, Bonprix, 549 Kč. Náhrdelník, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Vila, Zoot, 1099 Kč.

Do kanceláře

I barevné kalhoty se mohou stát součástí kancelářského šatníku. Stačí, když růžový nebo červený kousek zkombinujete s bílou košilí s límečkem a například černým sakem. K formální módě samozřejmě neodmyslitelně patří boty na podpatku s uzavřenou špičkou a elegantní kabelka.

Protože jsou rána přece jen ještě chladnější, k celku se bude hodit lehké šedé pončo nebo šál.

Foto: Archiv firem

Pončo, Van Graaf, 999 Kč. Boty, Topshop, info o ceně v obchodě. Košile, Maarks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kabelka, Humanic, 1199 Kč. Kalhoty, Next, 1000 Kč.

Černá jistota

Nikdy neuděláte chybu s černou barvou. Ke vzorovaným bleděmodrým kalhotám proto můžete s klidem v srdci obléknout černý top nebo košili. Širším nohavicím sluší robustnější podpatek.

Velmi elegantně bude také vypadat prodloužené sáčko nebo kabát ve stejné barvě jako kalhoty.

Foto: Archiv firem

Top, F&F, 469 Kč. Boty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Sako, Topshop, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám