Hlavní obsah

Noste košile podle letošních trendů

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Košile jsou jedny z nejuniverzálnějších svršků. Vždy si je můžete vzít na pohovor, pracovní schůzku, večerní akci, oslavu narozenin anebo jen tak, když hledáte stylovou alternativu okoukaného topu. Jak je kombinovat letos na jaře?

Foto: Reserved

Košile se hodí na všechny příležitosti. Vždy záleží pouze na stylingu.

Článek

Rozpustilé  jaro

I letos budou trendy aztécké vzory. A k sukni se ještě stále nosí tenisky. Zkuste tento festivalový styl v podobě vzorované mini sukně doladěné denimovou košilí a neonovými šněrovacími botami.

Od chladu ochrání obyčejná šedá mikina, ze které by vždy měl vykukovat límeček košile. Do nedbalých vln se hodí zasadit rozpustilou čelenku s květy.

Foto: Archiv firem

Sukně, H&M, 599 Kč. Tenisky Guess, Answear, 4199 Kč. Košile, Reserved, info o ceně v obchodě. Čelenka, H&M, 249 Kč. Mikina, H&M, 499 Kč.

S nádechem elegance

Syté zelené barvy jasně připomínají období, kdy je vše v rozpuku a příroda se znovu probouzí k životu. Přivítejte jaro v zelenkavé sukni s elastickým pasem, do kterého zastrčíte košili s podélnými pruhy.

Jedním z dalších trendů letošního jara je pohodlný bomber na zip - něco mezi kardiganem, sakem a bundou. Na nohy obujte elegantní balerínky do špičky a přes rameno se hodí jemná kabelka na nezbytnosti.

Foto: Archiv firem

Sukně, H&M, 949 Kč. Baleríny Crocs, Urbanlux, 669 Kč. Košile, F&F, 529 Kč. Bomber, Lindex, 1399 Kč. Kabelka Mat&Natt, Urbanlux, info o ceně na webu.

Barevné zpestření

Jak do kanceláře? Vezměte si na pomoc vypasovanou košili v prodloužené délce s páskem. K ní oblečte úzké kalhoty, džíny, nebo oblíbené černé skinny. Přes košili se hodí sáčko, kardigan či svetr, anebo klidně i kožený křivák.

Pokud to dress code vyžaduje, nazujte lodičky či jiné boty na podpatku, elegantně mohou ale vypadat i balerínky. Neformálnost rozbije barevná kvalitní kabelka, která jinak nudný outfit dokonale zpestří.

Foto: Archiv firem

Kalhoty, Levi´s, info o ceně v obchodě. KOšile, Mohito, info o ceně v obchodě. Lodičky, Reserved, info o ceně v obchodě. Svetřík, H&M, 899 Kč. Kabelka Trussardi, Answear, 5999 Kč.

Semišová divočina

Jedním z posledních trendů je kůže. Ano – na všechny způsoby. V tomto případě hraje největší roli semišová country košile doplněná náhrdelníkem z mušlí a kotníčkovými kozačkami s třásněmi.

Uvolněný až hippie styl je doplněn o volné kalhoty dvou barev z kvalitního denimu. Vše uzavírá luxusní malá kabelka z pravé kůže.

Foto: Archiv firem

Boty Toms, Urbanlux, info o ceně v obchodě. Džíny, Roxy, 1990 Kč. Semišová košile, Mango, 2299 Kč. Kabelka, Lusha, info o ceně v butiku.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám