Hlavní obsah

Rafinovaná ženskost bez výstřihů a minisukní

Novinky, Eva Dvořáková

Můžete vypadat skvěle a přitažlivě i bez toho aniž by pozornost kolemjdoucích upoutal hluboký výstřih, vražedně vysoké jehlové podpatky nebo dráždivě krátká minisukně. Zkuste propadnout rafinovanosti topů, šatům i košilím, které zasahují až ke krku.

Foto: Profimedia.cz

Přitažlivá bez výstřihů a minisukní? Ano, jde to.

Článek

Stojáček ke krku

Trend spojování topu a sukně či kalhot stejného typu a dezénu je v poslední době čím dál oblíbenější. Pokud chcete nenásilně zaujmout, vezměte si na pomoc vzor krajky a áčkovou sukni se stejným, lososovým topem se stojáčkem.

Doplňky by v tomto případě měly být bílé, stříbrné, nebo jemně šedé, případně kombinace všech dohromady. Pokud se vám nechce do podpatků, můžete se klidně přezout do tenisek či využít slip-ony.

Foto: Archiv firem

Bílá džínová bunda, Levi´s. Kabelka, Deichmann, 699 Kč. Sukně, F&F, 599 Kč. Top, F&F, 529 Kč. Sandálky na podpatku, H&M, 599 Kč.

V hlavní roli silueta

Nemusíte mít výstřih, který neunikne pozornosti okolí, ani krátké sukně a vystavovat štíhlé nohy. Zkuste kouzlo představivosti.

K tomu báječně poslouží šaty v tělové barvě netradičního vzoru, které spojte s černými lodičkami a typově podobným, lakovaným psaníčkem. Celek dozdobte dlouhou vestou, která je jedním z top trendů letošní sezóny.

Foto: Archiv firem

Kabelka, Zara, 2599 Kč. Lodičky, Salamander, info o ceně v obchodě. Šaty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Vetsa, Tophsop, info o ceně v obchodě.

Jde to i s kalhotami

Preferujete pohodlí? Pak neváhejte a pořiďte si volné kalhoty z textilního materiálu. K nim můžete obléknout buď obyčejnou bílou, nebo černou košili. Pro odvážlivce může být košile dozdobena například flitry nebo zajímavými výšivkami.

Trendy je kůže, a to na všechny způsoby, proto se nebojte zainvestovat do semišového kabátku, který vám bude věrně sloužit nespočet sezón. A jak celek oživit? Například námořnicky modrými sandálky na podpatku s rozpustilými třásněmi.

Foto: Archiv firmy

Boty Bullboxer, Answear, 1299 Kč. Košile, Zuzana Kubíčková, 4700 Kč. Kalhoty, F&F, 499 Kč. Semišový kabát, Mango, 6499 Kč.

Pouzdrová sukně

Zastrčte džínovou košili do vysoké pouzdrové sukně (pokud vás trápí širší boky, naopak nechte košili volně přes sukni a tu naopak využijte jako stahovací pás), doplňte veselými jasnými barvami.

Šedá a tmavý denim se dají výjimečně dobře kombinovat téměř se všemi veselými barvami. Pokud vás ale jarní skotačení v šatníku přímo neláká, vsaďte na nesmrtelnou černou.

Foto: Archiv firem

Košile, Levi´s. Lodičky, Mango, 899 Kč. Sukně, H&M, 389 Kč. Sáčko, Mango, 1199 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám