Hlavní obsah

Dívka s Downovým syndromem už podruhé hvězdou fashion weeku v New Yorku

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madeline Stuartová, dívka postižená Downovým syndromem, znovu zazářila na fashion weeku v New Yorku. Vzhledem k tomu, že jde už o její druhou účast na celosvětově známé akci, stala se pravděpodobně nejznámější modelkou s tímto postižením na světě.

Foto: Profimedia.cz

Madeline Stuartová opět zazářila na přehlídkovém mole jedné z největších módních akcí roku.

Článek

Osmnáctiletá Australanka se stala první dospělou profesionální modelkou s Downovým syndromem. I letos byla součástí přehlídky v rámci newyorského Fashion weeku pro FTL moda, která se konala na Manhattanu.

Nejdříve před publikem zazářila v zimním outfitu, v podobě chlupaté beranice a šatů, poté se objevila v róbě návrháře Josefa Da Silvy.

Foto: Profimedia.cz

Madeline zazářila na fashion weeku už podruhé

Foto: Profimedia.cz

Dívka fotí profesionální kampaně a setkává se s celebritami i modelkami světového formátu

Není to rarita, stala se modelkou

Podle dívčiny matky je druhé vystoupení na tak velké módní akci velmi důležité pro její perspektivně vyhlížející kariéru.

„Řekla bych, že je to jasná známka toho, že se v tomto oboru prosadila, není jen zábleskem, který se mihl na minulém fashion weeku. V tomto odvětví se teď usadila, je to modelka,” řekla pro The Mighty.

Není to ale její jediný velký úspěch. Je tváří kosmetické firmy, navrhla dokonce i vlastní kabelku a dostala hlavní roli v hudebním klipu. A výčet úspěchů tím nekončí.

Madeline Stuartová se poprvé na fashion weeku objevila v září loňského roku. Ve  Vanderbilt Hall v New Yorku představila dva modely. Za svou účast sklidila obrovský kladný ohlas a o jejím úspěchu psalo mnoho světových médií.

Foto: Profimedia.cz

Na sociálních sítích má spoustu fanoušků

Chybí sponzoring i schopný tým

Navzdory globálnímu úspěchu Madeline Stuartová stále hledá sponzora, který by jí pomáhal s upevňováním kariéry v módním průmyslu.

Její matka doufá, že v pořadí druhá účast na fashion weeku v New Yorku její dceři pomůže najít a vytvořit schopný tým manažerů, kteří by za dívku mohli komunikovat další zakázky.

Mladá dívka se v módním průmyslu pohybuje relativně krátce, zhruba dva roky. Kariéru odstartovala, když se svěřila své matce, že by se chtěla stát modelkou.

Prostřednictvím sociálních sítí, kam její rodiče umístili fotografie od profesionálů, si svůj sen splnila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám