Hlavní obsah

Elegance schovaná pod zimními svršky

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zimní bundy nemusí znamenat odchýlení od klasické elegance. I s péřovou bundou nebo kabátem se dá vytvořit sofistikovaný a velmi ženský outfit. Využijte k tomu světlé barvy, elegantní kožichy či návrat retro prvků.

Foto: Profimedia.cz

Chladné počasí nabádá k vrstvení. I pod zimním svrškem se ale může skrývat elegantní outfit.

Článek

Zima ve světlých tónech

Zima svádí k nošení převážně tmavého oblečení, to je ale škoda. Vyrazte do města v khaki kalhotách, které skvěle ladí se světlými doplňky. Využijte služeb šedostříbrného svetru, stejnobarevných elegantních tenisek a kabelky s řetízkem. Zapomeňte na černý kabát, místo něj zvolte hřejivý oversized s kožíškem.

K této nadčasové a moderní kombinaci se hodí využít trend maxišály. Tu můžete přehodit jen tak okolo krku, anebo v případě vlezlé zimy omotat v několika vrstvách okolo krku.

Foto: Archiv firem

Kabelka Liu Jo, Destroy, info o ceně v obchodě. Tenisky Blauer, Destroy, 3799 Kč. Kabát, Esprit, 3499 Kč. Svetr s rolákem, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kalhoty, H&M, 799 Kč.

Moderní Gatsby

Ve stylu Velkého Gatsbyho můžete vyrazit v kvalitních vlněných šatech posetých flitry, které doplníte o kabát z umělé kožešiny. Rozhodně nesmí chybět kozačky na širokém podpatku a klasické jezdecké rukavičky, které ochrání před chladem.

Pokud vyrážíte na párty, nezapomeňte vzít do ruky blyštivé psaníčko. Jestliže tento model vynesete ve všední den, například na schůzku či do práce, po ruce se hodí mít větší kabelku na rameno, třeba s moderními třásněmi.

Foto: Archiv firem

Kozačky, Aldo, 3999 Kč. Kožich, Topshop, 3308 Kč. Vlněné šaty, Zuzana Kubíčková, 9100 Kč. Rukavice, Reserved, info o ceně v obchodě. Kabelka s třásněmi, Aldo, 1699 Kč.

Návrat zvonů

Zvonové kalhoty, trend 70. let, jsou opět na scéně. Ty s vysokým pasem kombinujte s přiléhavým svrškem, rolákem nebo košilí. Pokud chcete posílit nádech retra, nezapomeňte na hnědé doplňky.

Postavu prodloužíte hnědými kotníkovými botami na podpatku s druky a platformou, ke kterým zkombinujte hnědou minimalistickou kabelu na rameno. V tuhých mrazech jistě oceníte služby dlouhého semišového kabátu po kolena s výrazným límcem a knoflíky.

Foto: Archiv firem

Kabelka Matt&Nat, Urbanlux, info o ceně na webu. Boty na podpatku, Baťa, 4999 Kč. Kabát, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Top s límečkem, Zuzana Kubíčková, 3700 Kč. Kalhoty do zvonu, H&M, 699 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám