Hlavní obsah

Módní inspirace – podzimní kabáty hrají všemi barvami

Novinky, Eva Dvořáková

Společně se začátkem školního roku už pomalu klepe na dveře i podzim. A protože v obchodech to podzimními kolekcemi doslova přetéká, je na čase přivítat chladnější počasí v novém kabátku.

Foto: Profimedia.cz

Zvolíte letos černou klasiku, nebo poslední trendy?

Článek

Černá klasika

Zastáváte klasiku a do jiné než černé barvy se vám nechce investovat? Pak zvolte  oversized kabát v pánském stylu, černou biker bundu s kožešinovým límcem, maskáčový černo-zelený kabát nebo klasický černý trenčkot s páskem v pase.

Všechny tyto kousky jsou nadčasové a obléknout se dají jak k šatům, tak i ke kalhotám. Záleží na příležitosti a vkusu.

Foto: Archiv firem

1. Na knoflíky Marie Lund, Van Graaf, 1799 Kč. 2. S límcem, Reserved, info o ceně v obchodě. 3. Maskáčový, Reserved, info o ceně v obchodě. 4. Trenčkot, Takko, 1 399 Kč.

V barvě námořníků

Letos se v obchodech hojně objevují i kousky v barvě námořnické modři. K formálnějšímu oblečení, například do zaměstnání, se hodí semišový lehký kabátek, na víkendové výlety zase kvalitní delší kabát s kapucí.

Pro milovníky posledních trendů obchody nabízejí modrý oversized kabát se čtyřmi knoflíky v pánském střihu, extravaganci vykouzlí kabát z „plyše”.

1. Semišový, Esprit, 8 099 Kč. 2. Sportovní, Roxy, 2 950 Kč. 3. Oversidzed, Reserved, info o ceně v obchodě. 4. Jako zplyše, s. Oliver, 4 799 Kč.

Hlavně něžně

Láká vás vyzkoušet světlé barvy a rozsvítit tak podzimní šeď ulic? Zvolte bílou, krémovou, šedou nebo dokonce růžovou. Zkuste variantu se zapínáním na straně nebo velmi moderní hit letošního podzimu – velké límce a místo knoflíků pásek do pasu.

Foto: Archiv firem

1. Se zipem, Van Graaf, 5 699 Kč. 2. Na zavázání, Orsay, info o ceně v obchodě. 3. Šedý, s.Oliver, 5499 Kč. 4. Růžový, Takko, 1 399 Kč.

V novém kabátě

Červené barvy není nikdy dost. Zvolte tedy klasiku s knoflíky anebo eleganci v podání vlny, která nejenom zahřeje, ale udělá i velkou parádu. Na volný čas či na procházku oblékněte sportovnější styl s oblíbenou kožešinkou na kapuci. Pro odvážlivce či alternativce je ideální kombinace cihlově červené s oranžovou.

Foto: Archiv firem

1. S knoflíky, New Yorker, 799 Kč. 2. Vlněný, DKNY, 16 500 Kč. 3. Sportovní, Roxy, 6 590 Kč. 4. Cihlový, Esprit, 4 499 Kč.

Poslední trendy

Letos bude in délka. A to ta největší. Velmi aktuální jsou hnědé kožené kabáty (nebo imitace v kožence) s menším límcem a zavazováním v pase. Milovníky kára jistě potěší velká koncentrace podzimních kousků s tímto vzorem, která nejvíce vynikne na bílém pokladu.

Foto: Archiv firem

1. Kožený trenčkot, Marks&Spencer, 11 159 Kč. 2. Oversized, s.Oliver, 3 599 Kč. 3. Károvaný Vila, Zoot, 1 929 Kč. 4. Bez knoflíků, F&F, 5 638 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám