Hlavní obsah

Jaké boty se nosí v Hollywoodu

Novinky, ema

Co se nosí na červeném koberci? Respektive, jakou obuv volí celebrity na ty nejslavnostnější události? Možná vás to překvapí, ale i celebrity jsou obyčejní smrtelníci jako my. Takže se drží při zemi, obouvají povětšinou klasické a fádní barvy obuvi a na dokonalou pedikúru si ne vždy potrpí. Přesto ale umí i udávat trendy.

Foto: Profimedia.cz

Jak se žije na vysoké noze v Hollywoodu.

Článek

Když se řekne Hollywood a ještě ke všemu se záře reflektorů a honosné červené koberce dají do spojení s módou, spousta lidí si automaticky představuje honosné šaty, předražené jídlo, spoustu alkoholu, ty nejdražší módní značky a absolutně vytříbený a jedinečný módní vkus. Diamanty na každém kroku, blesky fotoaparátů a nespočet celebrit.

Extravagance i klasika

Podívejte se, jaké módní vlaštovky, přesněji co se týče módní obuvi do společnosti, k nám ze západu slavní lidé posílají.

Nutno říct, že někdy je to pastva pro oči a jindy zase naopak. Můžete vidět zcela extravagantní obuv, ale i boty takové, které (snad jen v daleko levnějších alternativách či snad i napodobeninách) můžete vídat den co den i v našich ulicích. Uvidíte zažité a všemi ženami na světě oblíbené červené a rudé nehty na nohou, ale i trapasy, kterých se dopouští všichni smrtelníci, celebrity nevyjímaje.

Jaké jsou trendy?

Rozhodně to není nuda. Jak si na následujících fotografiích můžete povšimnout, rozhodně se nejedná o klasiku, na kterou jsme zvyklí. Na velké akce se hodí i stylové a nepřehlédnutelné boty. V poslední době se ovšem rozmohl trend s pásky přes nárty, který ve velkém nahradil klasické lodičky. A to z jednoho hlavního důvodu. Boty nemusí sedět jak ulité, přesto z vás neudělají Popelku, protože pevně a věrně drží na svém místě a jen tak jednoduše se nevyzují.

Pokud zvolíte tento typ bot, tak aby nepůsobily příliš monstrózně, nezapomeňte vybrat boty s tzv. peep toe. To znamená s otevřenou špičkou, která dá vyniknout prstům u nohou. Rozhodně je ale potřeba dát si záležet na perfektně upravených nohách. A v případě celebrit to platí dvojnásob. Nikdo se nechce dívat na oprýskaný lak, ani na popraskané paty či kuří oka. Pokud má ale žena od přírody problém s postavením prstů nebo jiný defekt, pak je dobré jej nevystavovat na odiv a spíše schovat do uzavřených bot.

Foto: Profimedia.cz

Někdy se fantazii meze nekladou a tehdy je to doopravdy radost pohledět.

Foto: Profimedia.cz

Čím dál více celebrit zdobí malá tetování

Foto: Profimedia.cz

Celebrity si spíše potrpí na nenápadné laky, v tomto případě se ovšem barvy hodily.

Foto: Profimedia.cz

Černé lodičky a zajímavě řešené boty však hrají prim

Foto: Profimedia.cz

Převážně letí červené a rudé laky na nehty

Nejčastějším trapasem jsou velké boty

Jak se to může stát, těžko říct. Ale nejčastějším trapasem, který můžete pravidelně vídat na fotkách z červených koberců, jsou bohužel kolikrát o číslo až dvě větší boty! A takový „detail” se jen tak neskryje. A v žádném případě neunikne senzacechtivých hledáčkům dotěrných paparazzi, kteří nemohou na žádné větší akci chybět.

Dalším trapasem pak může být i na první pohled nesedící boty, se kterými se proslavila hvězda reality show, profesionální celebrita a manželka rappera Kanye Westa Kim Kardashianová. Ta si ani ve vysokém stupni těhotenství nedokázala boty na vysokém podpatku odpustit, a i přestože měla nastávající maminka nohy oteklé, soukala je do úzkých bot. Výsledek se dostal snad do všech bulvárních novin na světě. Nutno ale říci, že už se polepšila. Ovšem i tento nepříliš pěkný jev je relativně dost běžný.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashianová

Foto: Profimedia.cz

Velké boty, častý jev na červených kobercích.

Foto: Profimedia.cz

Některé boty nesednou tak, jak by měly.

Foto: Profimedia.cz

Nikdo není dokonalý, dokonce i Jennifer Lopezová (vlevo) obula o číslo větší lodičky.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Tajemství módního stylu celebrit

Máte mezi slavnými ženami svou oblíbenkyni a obdivujete její vkus i kousky, které obléká? Podívejte se na čtyři slavné ženy z Hollywoodu, a prokoukněte jejich...

Letní trendy podle fashion blogerek

Léto se blíží mílovými kroky a vy zřejmě váháte, jaké klíčové kousky by neměly chybět ve vašem šatníku. Trendů pro rok 2014 módní návrháři vychrlili hned...

Výběr článků

Načítám