Hlavní obsah

Nejpohodlnější módní trend se hodí do společnosti i pro všední den

Novinky, Eva Dvořáková

Už vás nebaví rozevláté dlouhé sukně nebo naopak minisukně tak krátké, že se bojíte kdekoliv si sednout? Někam narychlo vyrážíte, ale nestíháte si dokonale vyepilovat nohy, takže narychlo oblékáte punčochy? Všechny tyto trable, a to jak na společenské události, tak i na obyčejný všední den, vyřeší jednoduchý a módní kompromis: overal.

Foto: Archiv firmy

Zleva: 799 Kč a 469 Kč. Vše F&F.

Článek

Overal je spojení kalhot a topu. A to všechno hezky pohromadě tak, že tvoří vskutku zajímavý, a co je nejdůležitější, pohodlný celek. V obchodech se to jimi jen hemží, proto nebude problém, pokud po něm vaše srdce také prahne, svůj vysněný kousek sehnat.

Zvýrazněte svoje přednosti

Ženy kypřejších tvarů by se měly vyvarovat světlých barev a vždy upozornit na tu část těla, která je pro ně nejdůležitější. Dekolt zvýrazníte výstřihem, který můžete ještě ozdobit třpytivým šperkem. Opálená ramena zase vyniknou v overalu bez ramínek s vlasy vyčesanými do drdolu. Silnější nohy v pohodě skryjete overalem, který má široké splývavé nohavice. Ženy drobnější postavy obují sandálky na podpatku.

Foto: Archiv firmy

Zleva: 1499 Kč, 599 Kč, 599 Kč vše Mango.

Foto: Archiv firmy

Zleva: Zoot 829 Kč. F&F 569 Kč. Zoot 1199 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Overal je vhodným oblečením i na volný čas

Nezapomínejte na doplňky

Overal je velice módní a vůbec s ním není nuda. Proto jej v pase doplňte zajímavým páskem, třeba s pozlaceným či postříbřeným kovem. Pásek je praktický zejména pro baculky, kterým se díky němu postava vytvaruje a nebude působit tak mohutně.

Na ramena hoďte džínovou bundu či vestu a krk ověste dlouhým náhrdelníkem s přívěskem. Pokud budete vyčesávat vlasy, ozdobte uši velkými kulatými, splývavými či kruhovými náušnicemi. Milujete náramky? Pořiďte si sadu cinkavých kroužků.

Foto: Archiv firmy

Zleva: Zara 999 Kč. F&F 569 Kč. Zara 999 Kč.

Foto: Archiv firem

Zleva: Zoot 829 Kč. Lindex 799 Kč. Lindex 899 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Vyražte do společnosti v pohodlném overalu

Foto: Profimedia.cz

Takto lze overaly vynést na společenskou akci

Reklama

Související témata:

Související články

Když jen růžová to může být

Růžová je častokrát odsuzovaná jako barva pro panenky Barbie, také se přisuzuje blondýnkám, a to zejména proto, že většina odbarvených žen ji s oblibou nosí....

Podpatky aneb život na vysoké noze

Jednou za čas to potřebuje každá z nás. Hodit se do gala, udělat si perfektní make-up, vyfoukat si vlasy a dokonale sladit oblečení. Poslední krok...

Výběr článků

Načítám