Hlavní obsah

Nové dámské kalhotky Stanga měly v Brně premiéru. A zaujaly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na brněnských veletrzích módy Styl a Kabo se od neděle do úterý prezentují poprvé na českém trhu nové dámské kalhotky. V Evropě se distribuují pod názvem Stanga.

Foto: archív Veletrhy Brno, a. s.

Článek

"Využití mají najít především pod plesovými či svatebními šaty. Jsou pod nimi totiž neviditelné," řekl Lukáš Bártl, jednatel firmy, která distribuuje kalhotky na český a slovenský trh.

Foto: cucinaallamoda.com

Na ženském těle zakrývají méně, skutečně to nejnutnější minimum. Pokud koukáte na takto oblečenou ženu z boku, vypadá, že je zcela nahá.

Lze je vyprat až třicetkrát

Stanga jsou samodržící, přičemž lepivá část z upraveného silikonu je k pokožce šetrná a nemizí po prvním praní, prý je lze vyprat až třicetkrát.

Kalhotky Stanga zakrývají to nejnutnější, jsou ale velmi pohodlné, pod šaty neviditelné.

Kalhotky jsou elastické, pevně drží. Vhodné jsou pro ženy každého věku, které chtějí vypadat sexy. Jejich dominující vlastností je pohodlí. Ženám se nezařezávají do kůže, jsou bez okrajů a beze švů. Své využití nacházejí především pod plesovými či svatebními šaty.

Foto: archív Veletrhy Brno, a. s.

Stanga poprvé spatřila Evropa na letošním lednovém veletrhu spodního prádla v Paříži (Salon International de la Lingerie), celosvětově patentována byla již vloni v USA. Tam se také rychle uchytila na trhu, s úspěchem se prodávají v Itálii, Německu a v Polsku.

Tuzemský distributor zatím neočekává masové rozšíření, soustředí se výhradně na prodejce luxusního prádla. Jedna Stanga přijdou zhruba na 400 až 500 korun. A k tomu souběžná novinka – dámské punčochy Sleg. Ty na těle drží stejně, jsou elastické, příjemné. S kalhotkami Stanga vytvářejí komplet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám