Hlavní obsah

Matka šesti dětí, která chce mít největší ňadra na světě

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiačtyřicetiletá modelka a matka šesti dětí Lacey Wildd již podstoupila 12 plastických operací a chce podstoupit další, dokud nebude mít největší prsa na světě. Za její posedlostí prý stojí popularita a s tím spojené šance po větších výdělcích a tedy i lepším životním zajištění pro její děti.

Foto: Profimedia.cz

Lacey Wildd se svými čtyřmi dětmi, o které se doposud stará. Další dvě jsou již dospělé a žijí odděleně.

Článek

Lacey Wildd, vlastním jménem Paula Simondsová, se rozhodla být jednou z pěti žen na světě, jež mají ve svých ňadrech jedny z největších prsních implantátů, tzv. Triple M (MMM).

"Budu slavnější a díky tomu začnu vydělávat i výrazně víc peněz. Zajistím tak svým dětem lepší životní styl," zdůvodňuje Lacey své chování deníku Daily Mail.

Její nejstarší děti s ní ale nesouhlasí. Podle nich je její obrovské poprsí trapné. Osobně by byly mnohem raději, kdyby přestala riskovat své zdraví a již žádné další operace nepodstupovala.

Estetická chirurgie totiž přináší stejná rizika jako všechny ostatní operace, včetně hrozby infekce, krevní sraženiny nebo naopak krvácení a následné zjizvení. Bohužel tato rizika si zřejmě uvědomují víc její děti, než Lacey samotná.

Foto: Profimedia.cz

Lacey

Závislost na plastikách nebo skutečná starost o děti?

V současné době se Lacey připravuje na další operaci. Nenosí podprsenku, aby se jí dostatečně vytáhla kůže pro nové a mnohem větší implantáty. Zároveň se snaží maximálně zhubnout a jí tekutou stravu s maximálním obsahem vitamínu B12 a jablka.

Přesto uznávaný plastický chirurg z Miami Dr. Alberto Gallerani další operaci Lacey nedoporučuje. Podle něj má již Lacey kolem ňader velmi tenkou kůži a při další zátěži jí hrozí protržení. Podle něj Lacey trpí závislostí na plastických operacích a měla by se začít léčit.

Foto: Profimedia.cz

Lacey po jedné plastice v roce 2001

Kromě plastických operací ňader totiž Lacey podstoupila i dvě plastiky břicha, čtyřikrát absolvovala liposukci celého těla, modelaci břicha, zvětšení rtů, zvětšení a poté i vypnutí zadku.

Bohužel Lacey na své další operaci trvá. Věří, že nalezne chirurga, který ji odoperuje, a je jí jedno, když za ním bude muset vycestovat do zahraničí.

Pokud voperování MMM implantátů proběhne bez větších problémů a její tělo se s nimi dobře vyrovná, Lacey si splní sen a zařadí se mezi top ženy světa s největšími ňadry.

Foto: Profimedia.cz

Lacey před

Přestože Lacey za její plastiky lidé odsuzují, ona sama je na sebe pyšná. "Vyrůstala jsem jako jedna ze šesti dětí. Maminka byla tak chudá, že jsme si nemohli dovolit ani bydlení s elektřinou a vodou. Proto udělám pro své děti cokoliv, aby všechny mohly vystudovat vysokou školu a dopřát si vše, co já jako dítě nemohla. Ano, jsem exhibicionistka a jsem ráda středem pozornosti, ale ten skutečný důvod, proč toto všechno podstupuji, jsou hlavně děti," vysvětluje Lacey a dodává:

"Vdávala jsem se ve 20 a chtěla být matkou se vším všudy. Proto jsem dlouhý čas byla ženou v domácnosti. Ale teď už jsou děti samostatné a já se mohu naplno věnovat své kariéře modelky. Obrovská prsa mi pomohou se zviditelnit."

Foto: Profimedia.cz

Silikonová kráska je představitelkou většiny nešvarů. Domalované obočí, nevzhledně zvětšené rty včetně tmavých kontur okolo rtů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám