Hlavní obsah

Dokonalý make-up vytváří sex symboly aneb Jak vypadají celebrity bez nalíčení

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krémy, rtěnky, pudry, řasenky... To vše patří k nezbytnému inventáři každé moderní ženy. Ačkoli se mnozí lidé ohánějí tvrzením, že je pro ně nejdůležitější přirozená krása, u slavných žen na titulních obálkách časopisů nebo na módních přehlídkách na obyčejnou přirozenost moc nenarazíte.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Jennifer Love Hewittová po ránu neupravená...

Článek

Současným nevyřčeným trendem mezi mnohými ženami je povinnost vypadat za každé okolnosti bez chyby. Pokud se k tomu přidá i skvělá kariéra a role dokonalé matky, je tajný ideál mnohých mužů na světě.

Foto: Profimedia.cz

...Jennifer Love Hewittová znovu, tentokrát v profesionálním provedení.

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoriová

Všudypřítomné "krásky", které nás z obálek různých časopisů nebo televize lákají na všemožné trendy v oblasti líčení nebo módy, ale ve skutečnosti nejsou tak bezchybné, jak je média prezentují. Za dokonalou fasádou se skrývají úplně obyčejné ženy s obyčejnými starostmi, radostmi, a také nedokonalostmi.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klumová

Foto: Profimedia.cz

Salma Hayeková

Po probuzení nevstávají stejně jako tisíce obyčejných žen s dokonale vyhlazeným obličejem bez vrásek, vyčesanými vlasy a dokonale oblečené. To až kvůli nějakému veřejnému vystoupení či prezentaci se mění v ladné "labutě", které jsou pro ženy nedosažitelným vzorem a pro pány představují "typ dokonalé ženy".

Foto: Profimedia.cz

Kate Hudsonová

Foto: Profimedia.cz

Katherine Heiglová

Podívejte se s námi na fotografie, které jasně dokazují, že mnohé "ideální" ženy jsou jen jakýmsi umělým výtvorem, za kterým stojí správně zvolený make-up a dokonalé umění kadeřníků a stylistů. Po jejich zhlédnutí možná nejedna žena uzná, že není až taková "tuctová šedá myš", jak se jí zdálo.

Foto: Profimedia.cz

Vanessa Hudgensová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám