Hlavní obsah

Letní pláže ovládnou barevné nízké bikiny, i svůdné celodílné plavky

Novinky, Kamila Mouchová

Blíží se čas letních radovánek, ke kterým neodmyslitelně patří lelkování na pláži. Podívali jsme se proto na trendy v plavkách, které pro nás návrháři pro nadcházející léto připravili.

Článek

Letošní léto bude na plavkové kreace velmi pestré. Dominovat mu budou opět především barevné motivy, obrazce, ale také variabilita střihů.

Módní budou všechny ženy v již klasických nízkých kalhotkách, ale překvapivě také ve vysokých! Ano, vrací se trendy z minulých desetiletí, kdy se nosily vysoké kalhotky sahající skoro až k pupíku. Sice si na tuto "novinku" troufly jen některé tuzemské kolekce, ale najít je lze. Ocenit by je mohly především dívky s kypřejšími tvary.

Stejně tak budou v kurzu jednodílné plavky.Zapomeňte na představu, že jsou jen pro postarší konzervativní dámy. Nikoliv. Současné jednodílné modely jsou velmi sexy a a slušet budou především vysokým dívkám s "modelkovskou " postavou. Sice více těla zahalují, ale rafinovaně vykrojené části působí mnohem svůdněji než mnohé dvoudílné plavky.

Pozadu však nezůstanou ani bikiny, opět slaví barevné kombinace a různé střihy podprsenek i kalhotek. Mladistvě vypadají především kalhotky na zavazování, nebo hluboko vykrojené košíčky.

Zaručeně zaujmou svěže a originálně vypadající plavky s krajkovou podprsenkou bez ramínek,nebo celodílné s hlubokým výstřihem. Takové modely si ale asi přece jen obléknou spíše odvážnější rebelky.

Letní pláže budou zkrátka hýřit všemi barvami a variacemi plavek, na které si lze vzpomenout. Dívky mají na výběr mezi kalhotkami a lá tanga, nebo naopak více zahalujícími s nohavičkami nebo ozdobnými prvky.

Reklama

Související témata:

Související články

Léto ve znamení velmi svůdných micro bikin

Bikiny již několik desítek let patří mezi stálice plážové módy. Každým rokem se mění nejen materiály a barevnost, ale též střihy. Stylisté pak největší vývoj...

Výběr článků

Načítám