Hlavní obsah

Pražskému svatebnímu veletrhu vládne bílá a netradiční doplňky

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desátý ročník tradičního svatebního veletrhu začal v pátek v pražském hotelu Diplomat. Představuje širokou kolekci svatebních šatů, květin, prstýnků i nejrůznějších doplňků. Trendy pro rok 2010 opět ovládla bílá barva.

Článek

Po období, kdy svatebním šatům vládly modely v barvě champagne, se kolekce pro rok 2010 vrací opět k tradiční bílé.

V široké nabídce šatů a doplňků pro nevěsty a ženichy nechybí klasické závoje či méně tradiční svatební kloboučky. Inspirací pro pány, především pro usnadnění práce při oblékání svatebního obleku, mohou být již předem uvázané uzly, tzv. regaty.

Při svatebním obřadu je nezbytnou součástí také dort. I v tomto směru je nabídka veletrhu velmi široká. K vidění jsou dorty všech velikostí, tvarů i barev. Úplnou novinkou na trhu je pak hladký dort s motýly, jehož cena se pohybuje okolo 4 000 korun.

Součástí veletrhu je také představení nejnovějších trendů svatebních účesů či módní přehlídky svatebních nebo večerních šatů.

Otevírací hodiny veletrhu jsou v pátek od 16 - 19 hodin, v sobotu od 10 - 18 hodin, v neděli od 10 - 16.30.  Vstupné na veletrh je dobrovolné, výtěžek bude věnován nadaci Terezy Maxové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám