Hlavní obsah

V kabelkách je letos dovoleno vše, co se líbí

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádnou jinou sezónu nebylo v kabelkách tolik možností volby jako právě tuto zimu. Trendy jsou tvary tzv. crossover, nákupní tašky, kabelky přes rameno či měkké vaky. Prostě každý by měl nosit to, co mu vyhovuje, co se mu líbí a v čem se cítí dobře.

Článek

Ani na velikosti příliš nezáleží. Přesto asi nejvíce teď letí střední velikosti a naopak doposud velmi trendy XXL velikosti jsou již na ústupu.

Z barevné škály tuto zimu dominuje šedá, tmavě hnědá a černá. Přestože se jedná o velmi temné barvy, vždy existuje mnoho možností, jak celkový vzhled rozveselit. Je to především pomocí nejrůznějších přezek, poutek, prošívání či proplétání nebo kombinací materiálů. Díky těmto drobnostem lze i velmi snadno přecházet od decentní módy k větší neformálnosti.

Vedle těchto barev také dominuje jemnější odstíny fialové, bordó a lila či třpytivé tóny hnědé.

Opravdu trendy jsou matné, měkké povrchy jako nubuk a velur v kombinaci s hladkou kůží. Ze vzorů pak ty plastické ve stylu kobra a krokodýl. Lesklé materiály jsou pak především vhodné do společnosti či na večírek.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám