Hlavní obsah

Stella McCartneyová ukázala, že i ve sportovním oblečení lze vypadat sexy

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Oblíbená návrhářka Stella McCartneyová otevřela svou velmi netradiční přehlídkou Týden módy v Londýně. Z tovární haly vybudovala futuristický fitness klub a jako modelky použila velmi úspěšné sportovkyně, které předvedly její poslední kolekci Adidas jaro/léto 2009 inspirovanou olympiádou.

Foto: Novinky

Stella McCartneyová - jaro/léto 2009 na Týdnu módy v Londýně

Článek

Sportovkyně v akci, i tak by se dala nazvat módní show v podání Stelly McCartneyové, která chtěla tímto způsobem ukázat, že u sportovního oblečení nejde jen o vzhled, ale především o funkčnost a tedy kvalitu materiálů.

Přestože na přehlídce nebyla přítomna Madonna, odborníci se shodli, že celá kolekce se nesla v duchu zpěvačky, která je známa tím, že velmi ráda nosí oblečení značky Adidas.

:.Gymnastka na trampolíně předvádí novou kolekci Adidas jaro-léto 2009 od Stelly McCartney foto: Novinky

Sama návrhářka hledala inspiraci pro svou kolekci přímo v tělocvičně. Osobně začala cvičit a jednotlivé detaily kolekce konzultovala s velmi populárním osobním trenérem Madonny ve fitness Tracy Andersonem.

Z běžného sportovního oblečení se tak stal velmi stylový a sexy outfit, který je nejen pohodlný ale taky plně funkční.

Foto: Novinky

:.Stella McCartneyová obléká i velmi úspěšné sportovkyně

Po čtyřleté spolupráci s Adidasem návrhářka rozšířila svou kolekci o oblečení vhodné na tenis, golf, jógu a plavání. A také začala využívat ekologicky šetrné materiály.

Reklama

Související články

I pánské obleky podléhají trendům

Ať si říká, kdo chce, co chce, stejně muži vypadají nejlépe v dobře padnoucím obleku. Ostatně, je to nejspíš také důvod, proč tradiční sestava saka, kalhot...

Výběr článků

Načítám