Hlavní obsah

Hermiona z Harryho Pottera se stala novou tváří Chanelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Původně dětská herečka Emma Watsonová (18), známá z filmů o Harrym Potterovi, vykvetla do noblesní krásky. Její proměny z dívky v ženu si všimli i zástupci luxusní francouzské značky Chanel, kteří neváhali a nabídli jí kontrakt v hodnotě 6 miliónů dolarů, aby se stala jejich novou tváří.

Článek

Watsonová tak nahradila svou kolegyni Keiru Knightleyovou, která byla tváří Chanelu od roku 2006.

:. Emma Watsonová. Foto: Oficiální stránky Emmy Watson

Jak informoval deník Daily Mail, námluvy mladé herečky s luxusním módním domem začaly ještě předtím, než spolu podepsali exkluzivní smlouvu.

:. Emma Watsonová alias Hermiona foto: archiv Právo

„Chanel si Emmu vytipoval jako skvělou nástupkyni Keiry a začal jí oblékat na filmové premiéry a nejrůznější večírky,“ prozradil zdroj z módního domu s tím, že se před uzavřením smlouvy ještě čekalo na to, zda herečka bude v šatech od Chanelu působit reprezentativně a bude je umět nosit jako dáma. To se potvrdilo a Emma se tak rázem stala zase o něco bohatší.

Reklama

Související témata:

Související články

Keira Knighleyová zničila diamantový náhrdelník

Keira Knightleyová (22) si zatím natáčení svého nového snímku Atonement příliš neužívá. Během jedné z klíčových scén totiž došlo k mrzuté nepříjemnosti. Keiře...

OBRAZEM: Chanel a Lagerfeld již 25 let spolu

Lagerfeld patří mezi nejvlivnější módní návrháře konce 20. století. Spolupracoval s celou řadou módních značek, mezi nimiž nechyběly ani Chloé, Fendi nebo...

Výběr článků

Načítám