Hlavní obsah

V Itálii otevřeli první pláž pouze pro ženy

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RICCIONE

Italky otrávené vyzývavými a oplzlými pohledy mužů na plážích si konečně mohou vydechnout. Otevřeli jim totiž na pobřeží Jaderského moře pláž, u jejíhož vstupu je napsáno: Žádní muži! Kus písku na pobřeží u města Riccione je nepřístupným místem nejen pro pány, ale ženy tady nesmí otravovat ani děti.

Článek

"Není jim sem vstup přímo zakázán, ale nejsou zde vítáni, protože ženy tady musejí dělat své věci: drbat, plkat o ženských záležitostech jako líčení," tvrdí majitel pláže Fausto Ravaglia.

"Pro mnoho žen, které se chtějí opalovat nahoře bez je skvělou výhodou, že tam nejsou kolem žádní muži, protože muži většinou nejdou pryč a pořád na vás civí," s nadšením tvrdí Giulia Martiniová, která pláž s přítelkyněmi využívá. Společně tady cvičí aerobik, sportují a vzájemně si natírají záda bez obav, že v tom bude sexuální podtext.

"Myslím, že je to velmi hloupé. Muži a ženy by měli být vždycky promícháni. Na druhou stranu, pro co jiného na této planetě jsme?" odsoudil projekt častý návštěvník pláží Franco Stroppiani.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám