Hlavní obsah

Modelka šokuje svět vyrýsovanou postavou v osmém měsíci těhotenství

Novinky, ema

Třicetiletá Sarah Stageová se vždy pyšnila skvělou postavou. Zejména i díky tomu se živí jako modelka a předvádí hlavně spodní prádlo. V současnosti je ale v osmém měsíci těhotenství, a jak je dnes zvykem, sdílí své fotografie na sociální síti. Vyrýsovanou postavou, kterou se pyšní jen krátce před porodem, ovšem šokovala svět. Mnozí také spekulují o zdraví jejího nenarozeného dítěte.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Stageová v osmém měsíci těhotenství.

Článek

U těhotných žen těsně před porodem je zvykem, že nosí pohodlné legíny, tepláky, vytahané svetry a mikiny. Je tedy zcela pochopitelné, že modelka Sarah Stageová vyvolala svými těhotenskými fotkami, kdy se jí na břiše v osmém měsíci těhotenství jasně rýsují svaly a nejraději chodí odhalená, poprask.

Modelka, ale i aktivistka za práva zvířat dokumentuje celé své těhotenství na své sociální síti. Fitness fanatička se nevzdala své vášně pro posilovnu a i v pokročilém stádiu těhotenství je její pravidelnou návštěvnicí. To je ovšem trnem v oku mnoha lidem, kteří její mateřství sledují on-line, píše deník Daily Mail.

Každý den v posilovně

Modelka ovšem svou postavou otevřela i další spekulace. A to fakt, že mnoho těhotných žen nedokáže ovládat své chutě a kolikrát jsou kila navíc způsobena i jejich nadměrným apetitem. Sarah toto přesvědčení sama nastínila na svém profilu, kam umístila karikaturu těhotné ženy s velkým těhotenským bříškem, ve kterém ovšem místo dítěte byla vyobrazena pizza.

Třicetiletá nastávající maminka ale připustila, že i ona si občas pochutná na cheeseburgeru, ovšem každý den tráví cvičením v posilovně.

Foto: Profimedia.cz

Sarah se udržuje ve formě.

Do diskuse o tom, zda je takové těhotenství a hlavně velikost bříška škodlivé, se zapojila i ředitelka kliniky Harley Street Fertility Clinics doktorka Venkatová. „Je-li žena zdravá a to jak po psychické, tak i po fyzické stránce, je to v pořádku. V průběhu těhotenství ženy reagují velmi rozdílně v rámci hormonálních změn.“

Dále také dodala, že velkou roli hraje i výška, tedy kolik žena měří, a pokud jde o cvičení v průběhu těhotenství, ženy se podle ní nemusejí obávat a omezovat, když chtějí i během těhotenství zůstat v kondici.

Nejlepší jsou podle lékařky protahování a procházky. Bezprostředně po porodu ale mohou ženy být velmi unavené, ovšem nevidí problém v tom, pokud se po 14 dnech už budou cítit na to, aby zase pomalu začaly cvičit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám