Hlavní obsah

Dětská jarní móda hraje všemi barvami

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se změnami počasí měníme i svůj šatník. Dámy z péřovek převlékají na jarní kabátky, muži většinou rovnou do mikin. Neměli bychom ale zapomínat ani na ty nejmenší členy rodiny. I pro ně obchody a návrháři přichystali spoustu krásných a stylových jarních kousků.

Foto: Profimedia.cz

Nezapomínejme s módou na děti.

Článek

Dívky do růžové

Malé holčičí parádnice zaslouží krásnou sukýnku s mašlí ze směsi hedvábí. Co k ní? Držte se růžové barvy, k romantické sukýnce doplňte tričko s duhou. Roztomile bude nepochybně vypadat i propínací kabátek a světlé punčochy.

Kvalitní boty jsou u dětí velmi důležité, stejně tak jako ochrana proti slunci, kterou u těch nejmenších zajistí letní mentolová čepice s kšiltem.

Foto: Archiv firem

Dětská kšiltovka, H&M, 149 Kč. Boty Camper, Destroy, info o ceně v obchodě. Tričko, H&M, 149 Kč. Sukně ze směsi hedvábí, Cuna Vlnami, 800 Kč. Kabátek, Cuna Vlnami, 950 Kč. Dvoje punčochy, H&M, 249 Kč.

Chlapci do gala

Luxusní teplákové sáčko s vlčími oušky a tepláky s nízkým sedem dopřejí vašim nejmenším maximální pohodlí. Díky šikovnému zásahu přední české návrhářky se navíc jedná o stylový a nadčasový kousek.

Pokud se bojíte, že by vás mohlo zradit proměnlivé jarní počasí, využijte služeb žluté nepromokavé bundy a gumových holínek nebo nazouváků. Vtipným a zároveň stylovým doplňkem jsou veselé ponožky v hravých barvách.

Foto: Archiv firem

Bunda do deště, Tchibo, 699 Kč. Gumové nazouváky, Crocs, 1199 Kč. Sako s kapucí, Totoe Hana Zárubová, 1990 Kč. Tepláky, Totoe Hana Zárubová, 790 Kč. Ponožky, Happy Socks, 279 Kč.

Pro malé dámy

Větší dívky už jistě po očku pokukují po tom, co nosí jejich maminky, nebo starší sestry. Je jasné, že dříve nebo později s nimi budou chtít držet krok. To jim umožní stylové skinny džíny se záplatami a kšandami a lososová mikina s trendy potiskem.

Jaro je obdobím, kdy všechno kvete, proto je nezbytností čelenka z umělých květin. Na nohy se hodí pohodlné plátěné espadrilky a místo klasické bundy stylový trenčkot.

Foto: Archiv firem

Kabátek, Zara, 899 Kč. Espadrilky, Toms, 1170 Kč. Džíny, Zara, 699 Kč. Mikina, F&F, 399 Kč. Čelenka s kytičkami, F&F, 129 Kč.

I chlapci sledují trendy

I chlapci od jistého věku sledují, co se okolo nich nosí. A rozhodně to jsou populární skiny džíny, které místo klasického trička můžete ozvláštnit košilí s límečkem, trendy teniskami a džínovou bundou.

Foto: Archiv firem

Bunda, Zara, 899 Kč. Boty New Balance, Destroy, 1499 Kč. Skinny kalhoty, Zara, 499 Kč. Batoh, Tchibo, 299 Kč.

Festival dětské ”mini” módy

Pokud pátráte po místě, kde by se daly nakoupit a prohlédnout tuzemské originální dětské módní kousky, ale například i hračky a nábytek, nenechte si ujít první ročník dětského prodejního festivalu ”mini“. Ten se uskuteční ve dnech 6.- 10. dubna ve Ville Pellé v Praze v Bubenči.

Návštěvníkům se představí padesát českých i zahraničních prodejců a návrhářů. Pro děti bude připraven doprovodný program plný her, animačních dílen i divadelního představení. Aby si rodiče mohli v klidu prohlédnout vystavované kousky, na místě bude zařízen i dětský koutek.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám