Hlavní obsah

Třetina vysokoškoláků si přivydělává na studia sexem či výhodnými vztahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Studia mohou vyjít rodiče na statisíce, což si samozřejmě ne všichni mohou dovolit. Mnozí studenti si tak musí během studia přivydělávat. Podle statistik celá třetina vysokoškolských studentů západního světa tak činí pomocí sexu. Úplnou novinkou v tomto směru je tzv. sugar daddies a sugar ladies - dlouhodobé vztahy se zajištěnými svobodnými lidmi ve vyšším věku, jež touží po sexu s mladšími.

Foto: Profimedia.cz

Vzájemně výhodné vztahy zažívají svůj boom.

Článek

Podle jedné americké seznamky jsou tyto vztahy oboustranně výhodné. Starší pánové a dámy si mohou vychutnat sex s výrazně mladšími protějšky, zatímco svým milencům a milenkám pomůžou uhradit vysoké školné či jiné náklady na život.

Uhrazení nákladů na studium tak není jediným důvodem, proč mladé ženy a muži hledají na seznamkách zdroj financí. Někteří se prostě chtějí mít lépe bez práce. „Poskytujeme tu vzájemně výhodné vztahy,“ tvrdí provozovatel seznamky, na které je registrováno už přes milión uživatelů, přičemž mladých sexy „chuďasů“ je dvacetkrát víc než bohatých „staříků“.

„Nezprostředkováváme prostituci či eskortní služby, jde o skutečné vztahy, akorát s tím, že se seznamují dvojice věkově a finančně výrazně odlišné,“ tvrdí Brandon Lee, jehož seznamka oslaví už šesté narozeniny.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč partneři ztrácejí zájem o sex

Vytrácí se z vašeho partnerského vztahu pomalu a jistě sex? Pak za tím mohou stát nejrůznější fyziologické a psychologické faktory. Podívejte se s námi na...

Výběr článků

Načítám