Hlavní obsah

Vánoční oblečení pro celou rodinu

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoliv je tento rok opravdu náročný, nedovolte, aby vám starosti všedního dne zabránily užít si letošní Vánoce. Navzdory všelijakým omezením a opatřením totiž opravdu mohou být šťastné a veselé. Udělejte si sami ze sebe legraci a odlehčete atmosféru pomocí vtipného vánočního oblečení.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Článek

 Vánoční svetry, ponožky i pyžama

Vánoční oblečení může být pro mnohé kýč a do určité míry je to pravda. O Vánocích se ale tento módní přešlap s radostí promíjí. Infantilní obrázky, ale i tradiční vzory totiž dokážou vyvolat dobrou náladu nejen nositeli, ale i jeho okolí.

Vsaďte například na klasický svetr s vánočním motivem, který se snadno kombinuje s džínami, ale i sukní. Pokud vám sobíci, Santa Clausové a další postavičky nic neříkají, vsaďte na islandský vzor nebo motiv s vločkou.

Foto: archiv firem

Šaty, s.Oliver, 2199 Kč. Dámský svetr, s.Oliver, 1999 Kč. Pánský svetr z merino vlny, Kama, 4790 Kč. Kozačky, Deichmann, 1299 Kč. Pánské ponožky, C&A, 175 Kč. Papuče, Marks & Spencer, 399 Kč. Vánoční pejsek pro pejsky, Tchibo, 299 Kč

Tipy na měkké dárky pro ženy i muže, které doopravdy potěší

Vánoce
Foto: archiv firem

Set na spaní, F&F, 699 Kč. Kardigan s vločkami, Cellbes, 1399 Kč. Kardigan šedý, Kama, 3890 Kč. Pánský rolák, s.Oliver, 2499 Kč. Černý svetr, s.Oliver, 1699 Kč. Modrý svetr, H&M, 899 Kč. Svetr béžový, H&M, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

V případě, že navíc zvolíte model z merino vlny, bude se vám hodit i na hory. Na spaní zase můžete zvolit veselé pyžamo, které se hodí pro všechny členy rodiny.

Svůj look můžete navíc doplnit i hravými ponožkami nebo bačkorami ve tvaru sobů nebo třeba sněhuláků.

Foto: archiv firem

Zleva pyžama: C&A, 698 Kč. F&F, 399 Kč. F&F, 599 Kč. Tchibo, 699 Kč. Papuče, C&A, 398 Kč. Ponožky, C&A, 125 Kč

Vánoční motivy zpříjemní čekání na Ježíška

Vánoce jsou pro děti období, kterého se nemohou dočkat celý rok. Všudypřítomné cukrovinky, rozsvícená světýlka a tajemně magická atmosféra přicházejícího Ježíška má zkrátka své kouzlo, a to nejen pro ty nejmenší.

Umocněte domácí atmosféru Vánoc a pořiďte svým ratolestem roztomilé oblečení nebo doplňky s vánoční tematikou. Uvidíte, že roztomilý svetr s vánočním lenochodem nebo třeba sváteční košile se stromečky jim vykouzlí úsměv na tváři.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: dívčí svetr, H&M, 299 Kč. Body, C&A, 98 Kč. Svetr, H&M, 299 Kč. Ponožky, C&A, 198 Kč. Tepláky, H&M, 249 Kč. Maska na spaní, C&A, 125 Kč

Foto: archiv firem

Dívčí šaty, H&M, 349 Kč. Chlapecká košile, H&M, 249 Kč. Bryndáčky, C&A, 125 Kč za set. Dětské tričko, C&A, 250 Kč. Čepice, C&A, 225 Kč. Vánoční pyžamo, F&F, 239 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám