Hlavní obsah

Kosmetickou operaci si můžete vyzkoušet na internetu

– OTTAWA

Nové webové stránky liftmagic.com umožňují komukoliv, kdo je zvědavý , jak by vypadal po plastice, zjistit, jak by se jeho obličej a tělo dalo vylepšit - a to vše pouhým kliknutím myši.

Článek

Ltmagic.com nabízejí virtuální kosmetickou operaci lidem, kteří uvažují o tom, že půjdou pod nůž. Mohou se podívat například na to, jak vy vypadali bez váčků pod očima, s jiným nosem anebo s faceliftem.

Stránky ale také přitahují lidi, kteří prostě mají dost času, takže je populární například na společenských stránkách Facebook. Jak uvádí list Daily Telegraph, uživatel si může stáhnout do počítače digitální portrét a pak si vyzkoušet až 14 různých kosmetických zásahů. Například zvednutí tváří, zvětšení rtů, injekce dermofilleru.

Po výběru virtuální operace uživatel zadá příkaz a uvidí svou virtuálně vylepšenou tvář. Pak se může pohybovat mezi svou přirozenou podobou a podobou vylepšenou a porovnávat rozdíly.

Stránky spravuje kanadská firma Modiface, která se specializuje na vizualizaci tváří. "Hlavní přínos Lift Magic je, že vám umožní vidět retušovanou verzi své fotografie během pár sekund. Je to jednoduché, zábavné, a nestojí to žádnou námahu," říká mluvčí Modiface Andrew Collins.

Na tuto webovou stránku měsíčně zabrousí přes 30 000 lidí, z nichž 85 procent tvoří ženy.

Reklama

Související články

Zvětšit poprsí půjde brzy i bez silikonů

Silikonové výplně poprsí mají vážnou konkurenci. Je jí látka Macrolane neboli stabilizovaná kyselina hyaluronová, která působí na dotek mnohem přirozeněji...

Módní hit v plastice - vaginální omlazení

Ještě nedávno byly v čele žebříčku nejžádanějších plastických operací zákroky na zvětšení či modelace prsou, břicha, nosu či uší. Teď se modní trend posunul -...

Výběr článků

Načítám