Hlavní obsah

Dejte šanci flitrům a buďte na Silvestra nepřehlédnutelná

Ať už hodláte letošního Silvestra strávit v pohodlí domova, nebo třeba s přáteli, nezapomeňte oslavit příchod nového roku stylově. Na slavnostní atmosféře dodá oblečení s flitry. Jaký kousek zvolit a jak ho kombinovat?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Pandora

Článek

Pokud hledáte outfit, ve kterém na silvestrovském večírku spolehlivě zazáříte, vsaďte na flitry. Tento efektní materiál složený z tenkých metalických penízků byl populární již ve 20. století a od té doby se vrací do módy každý rok.

Ačkoliv se jedná o poměrně nápadný materiál, věřte, že ho lze kombinovat i vkusně. Pokud si netroufáte na celoflitrovaný outfit, vyberte si pouze jeden flitrovaný kousek, kterým ozvláštníte váš klasický outfit.

Skvěle vypadá například kombinace flitrované halenky či tílka s černými úzkými džíny. Pro elegantní look vyměňte džíny za klasické černé splývavé kalhoty a přihoďte prodloužené oversized sako.

Foto: archiv firem

Zleva: Zlaté šaty, Zalando, 528 Kč. Flitrované tričko, Marks&Spencer, 1099 Kč. Sako, Reserved. Kalhoty, Reserved. Šaty, By Malina (prodává Zalando), 6600 Kč. Náramek s libovolným písmenem, Eppi, 5280 Kč.

Šály, čepice a rukavice, které zahřejí a nekoušou

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Marks&Spencer

Stejnou strategii můžete praktikovat i obráceně. V případě, že zvolíte flitrovaný  spodek v podobě sukně či kalhot, doplňte ho klasickou bílou košilí nebo černým rolákem. Svůj look pak dolaďte velkými náušnicemi ve stejné barvě, jako jsou flitry na spodním dílu oblečení.

Foto: archiv firem

Zleva: Šaty, Marks&Spencer, 1799 Kč. Halenka, Marks&Spencer, 2299 Kč. Halenka s flitry, F&F, 499 Kč. Šaty, Reserved, 1299 Kč.Sukně, Marks&Spencer, 899 Kč. Kalhoty, F&F, 449 Kč.

Šperk: Dárek, který si získá srdce každé ženy

Žena
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

V případě, se nebojíte jít s kůži na trh, oblékněte si flitrované šaty, které mají tu výhodu, že si nemusíte příliš lámat hlavu s kombinováním. Můžete je doplnit sakem a kozačkami nad kolena, nebo si pod ně navlečte punčocháče a doplňte celek metalickými balerínkami či klasickými kotníčkovými boty.

V případě kotníčkových nebo dlouhých kozaček ale vždy volte černý model, abyste se vyvarovala tříštěné siluety. V opačném případě by vám barevné kozačky v kombinaci s černými punčochami opticky zkracovaly nohy.

Foto: archiv firem

Zleva: Šaty, Wal G., 1920 Kč. Šaty zavinovací, F&F, 799 Kč. Sako, Marks & Spencer, 2599 Kč. Balerínky do špičky, Marks & Spencer, 1299 Kč. Náramek s černými brilianty, ALOve, 8910 Kč. Šaty, Lace and Beads (prodává Zalando), 2930 Kč

V případě, že jsou na vás barevné flitry příliš divoké, vsaďte na sofistikovanou podobu flitrů v černé barvě. Skvěle vypadá i klasické body, které je zdobené jen v oblasti dekoltu a dál už je hladké. Takovýto kousek kombinujte například se skvěle padnoucími džíny nebo třeba delší koženkovou sukní.

Foto: archiv firem

Zleva: Overal, Desigual, 6299 Kč. Flitrované šaty, F&F, 699 Kč. Šaty puntíkaté, Desigual, 2699 Kč. Flitrovaný top, F&F, 249 Kč. Body, Desigual, 1699 Kč. Sukně z umělé kůže, Marks&Spencer, 1199 Kč.

Reklama

Související články

Co si obléknout na vánoční večírek

Koncem listopadu zpravidla startuje období firemních večírků. Pokud i vy máte před sebou společenské povinnosti, máme pro vás tipy na to, jak se obléknout...

Výběr článků

Načítám