Hlavní obsah

Co o muži prozradí dárek, který vám dá k Vánocům

Jste v novém vztahu a s blížícími se Vánocemi přemýšlíte nejen o tom, co partnerovi dát za dárek, ale také o tom, co k vám cítí? Chcete-li se mnohé dozvědět, zaměřte se na dárek, který od něj dostanete vy.

Foto: Profimedia.cz

Volba dárku k Vánocům může o mužově vztahu k vám mnohé napovědět.

Článek

Umět ve vztazích číst myšlenky je často vzývaná, leč mnohdy nesplnitelná situace. Co ke mně cítí, myslí to se mnou vážně, co pro něj znamenám? To jsou jen některé z otázek, na které v tomto období dokáže ženám odpovědět jedna věc – jeho vánoční dárek.

Ať už bude romantický, praktický, či ultramoderní, vždy vám něco prozradí, tvrdí pro server Yourtango vztahová odbornice Susan Trombettiová a dává na výběr z několika možností.

Perlový náhrdelník či náušnice

Perly jako dárek značí, že váš vyvolený je velmi tradičně založen. Možná zatím nemusí chtít váš vztah posunout dál, ale pokud to udělá, dává vám už teď najevo, že to bude rozhodně s vámi.

Perly naznačují, že má dobré úmysly. Váží si vás jako přítelkyně, stejně tak času, který spolu trávíte.

Šperky z perel. Nadčasový doplněk na den i noc

Styl

Náhrdelník se srdíčkem 

V závislosti na tom, jak moc je srdce na náhrdelníku „propracované”, může takový dárek značit cokoli od krásného sentimentálního dárku až po dárek typu „chodíme spolu pár měsíců a já nevím, co ti jiného dát”.

To ale podle vztahové expertky neznamená, že náhrdelník se srdcem nemůže být opravdu vzrušujícím dárkem. Jde o krásné gesto jako takové, ale dekódovat ho správně znamená zaměřit se na to, jak je pěkné, popřípadě kolik „drahých” kamenů ono srdce nese.

Šperk – dárek, který vykouzlí úsměv na tváři každé ženě

Žena

Význam tedy může být zcela jednoduchý, nebo naprosto velkorysý. Pokud spolu chodíte již delší dobu a srdíčko je poměrně „obyčejné”, i tak je to fajn – stále vám kupuje šperky.

Pokud spolu chodíte třeba rok a náhrdelník je opravdu luxusní, nejspíš tím dává najevo, že jste pro něj stejně krásná a dokonalá jako onen náhrdelník.

Diamantové náušnice

Stejně jako u náhrdelníku se srdcem jde podle odbornice o „bezpečný a krásný” dárek. I tady ale může nastat problém.

Pokud spolu chodíte jen rok nebo dva, je to naprosto ohromující dárek. Jste-li spolu ale delší dobu a dostanete diamantové náušnice, jde spíše o náznak stabilního „dárku” ve vztahu, který nemá příliš tendencí se posunout někam dál.

Ženy i muži dnes od vztahů chtějí více, než bylo zvykem u minulých generací

Vztahy a sex

Sexy červené spodní prádlo 

Dostanete-li pod stromeček sexy červené prádélko, je to dárek hlavně pro vašeho partnera. Dává tím navíc nechtěně najevo, že myslí spíše na sebe a své touhy než na prohlubování vztahu s vámi. Pokud tedy k tomu nedostanete nějaký „promyšlenější” dárek, dodává Trombettiová.

„S takovým mužem neztrácejte zbytečně čas. Pravděpodobně stejně chodí na rande pozdě, netráví s vámi tolik času jako se svými kamarády. Přijměte dárek s úsměvem, ale posuňte se dál,” dodává.

Kvalitní parfém či čokoláda

Takový typ dárku dává opět „tradičně” založený muž, navíc s vámi pravděpodobně nechodí dlouho. Ale myslí na vás a chce ve vztahu pokračovat.

Jak nás mění vztah? Mnohem více, než si připouštíme

Vztahy a sex

Takový dárek je sázkou na jistotu v tom, že nebude příliš přehnaný, aby vás s ním dotyčný hned na počátku vztahu vyděsil, ale stále může být dostatečně promyšlený, aby ukázal, že mu na výběru záleží a nejde o nic levného.

Diamantový zásnubní prsten

Pokud od muže dostanete zásnubní prsten jako dárek k Vánocům, vypovídá to o něm, ale i o vás pár věcí.

„Pokud vás o svátcích pozve ke své rodině domů a tam vás požádá o ruku, je to pro něj nejspíše výjimečné a nabízí se tak ta lepší varianta, že to myslí opravdu upřímně. Zásnubní prsten jako vánoční dar ale v mnoha situacích spíše značí, že muž rezignoval na neustále opakované přání partnerky se vdát a tak nějak se tomu podřídil,” naznačuje Trombettiová další z důvodů, který se ne všem ženám bude líbit.

Dárkové poukazy, budík či další „praktické” věci

„Vždy přijměte dárek s laskavostí. I když to může znamenat, že jde o mizernou volbu,” tvrdí odbornice.

Pokud ovšem dostanete dárkový poukaz v nemalé hodnotě, a navíc třeba pěkně zabalený, nemusí jít rozhodně o špatnou volbu. A pokud se třeba praktickým dárkem dotyčný trefí do toho, co jste si dlouho přála, pak ani tady není o čem váhat. Jen je u každého dárku vhodné prozkoumat, zda byl volen se snahou a od srdce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám