Hlavní obsah

Originální kabelky pozvednou váš styl i náladu

Novinky, Linda Humlová

Kdo říká, že kabelky musejí vypadat fádně a nudně? Zajímavé modely různých barev a střihů či nápadité šperky dokážou každému outfitu dodat patřičný šmrnc a styl. Nevěříte? Podívejte se do naší galerie.

Foto: Profimedia.cz

Psaníčko, které připomíná noviny.

Článek

Výrazné kabelky a zejména pak psaníčka jsou trend, který z módy jen tak nevyjde. Návrháři se stále předhánějí, kdo udělá zábavnější, originálnější či dokonce bizarnější model.

Pokud si potrpíte na jednoduché oblečení, kterému vévodí elegantní jednobarevné kousky, pak je výrazné psaníčko určeno přesně pro vás. Dokáže rozbít každý fádní model a hodí se jak na významné události, tak společenské akce a večírky. Ukažte světu, že se neberete příliš vážně!

Streetstyle

Nedávné módní akce ukázaly, co se bude nosit nadcházející sezónu, a výrazné kabelky nesměly chybět. Nám se nejvíce líbí modely s emotikony, dále pak psaníčka, která vypadají, jako byste držela místo kabelky knížku, nebo ty ve tvaru bankovek. Co se líbí vám?

Foto: Profimedia.cz

Psaníčko značky Anya Hindmarch.

Foto: Profimedia.cz

Kabelka ve tvaru knížky.

Foto: Profimedia.cz

Kabelka značky Moschino připomínající krabičku od cigaret.

Foto: Profimedia.cz

Kabelka s emotikony

Foto: Profimedia.cz

Kabelka značky Les Petits Joueurs s nápisem love (láska).

Foto: Profimedia.cz

Kabelka značky Louis Vuitton ve tvaru malého kufříku.

Foto: Profimedia.cz

Kabelka symbolizující pětidolarovou bankovku

Foto: Profimedia.cz

Kabelka ve tvaru klasického newyorského taxi.

Vyberte si to své

Jak už bylo zmíněno, s vtipnými designérskými psaníčky se doslova roztrhl pytel. Pokud vám nevadí do kabelek skutečně investovat, pak doporučujeme rozhlédnout se u značek, jako je Moschino, Anya Hindmarch, Loewe, Karl Lagerfeld či Les Petits Joueurs, Dolce či Fendi.

Foto: Profimedia.cz

Psaníčko ve tvaru medvídka, Moschino, info o ceně v obchodě. Psaníčko ve tvaru slona, Loewe, info o ceně v obchodě. Kočičí psaníčko, Karl Lagerfeld, info o ceně v obchodě. Psaníčko ve tvaru letenky, Karl Lagerfeld, info o ceně v obchodě.

Levnější alternativy nabízejí i nejrůznější módní řetězce. Pokud hodláte psaníčko vynosit jen na specifický druh akce, doporučujeme sáhnout po koženkové variantě, která je nejméně finančně nákladná.

Foto: Profimedia.cz

Psaníčko ve tvaru dinosaura, Zoot, 1499 Kč. Třpytivé psaníčko, Lindex, 499 Kč. Růžové, Zoot, 399 Kč. Černé kožené, H&M, 1999 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Ikonické kabelky, které změnily módní svět

Známe je a obdivujeme v módních časopisech s vědomím, že si je nemůžeme dovolit - luxusní kabelky. Vzhlížíme k celebritám, které je nosí ležérně přehozené přes...

Výběr článků

Načítám