Hlavní obsah

Oblečení s vánoční tematikou naladí na sváteční čas, zahalte do něj celou rodinu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte, čím si přivolat vánoční náladu a ducha Vánoc? Chcete si letos pod stromeček obléci něco neobvyklého a veselého, něco, co blízké potěší i rozesměje? Vsaďte na oblečení s vánoční tematikou a nebojte se do podobného obléci i své blízké.

Foto: Archiv firem

Vtipné svetry s vánoční tematikou pobaví okolí. Zleva Reserved, 599 Kč. H&M, 599 Kč. Reserved, 599 Kč

Článek

Měkký, teploučký zimní svetr je skvělou volbou do mrazivého prosincového počasí. Hodí se ke kalhotám, ale i k obyčejné áčkové černé sukni a kozačkám. Můžete jej nosit doma, v některých případech do školy i práce, nebo jeho obléknutím potěšit známé a kamarády na návštěvě. Samozřejmě se hodí do kombinace outfitu i přímo na Štědrý den.

Pokud přemýšlíte nad originálním a vtipným dárkem, tento typ svršku je přímo ideální. Slavnostní svetr či triko se sobem, vločkami, Santa Clausem nebo jiným veselým vánočním obrázkem potěší jakožto originální dárek spoustu kamarádů i blízkých. Minimálně takový dar vykouzlí alespoň úsměv na tváři.

Foto: Archiv firem

1. Only, Zoot, 849 Kč. 2. Only, Zoot, 849 Kč. 3. Only, Zoot, 649 Kč.

Foto: Archiv firem

1. Tally Weijl, Zoot, 549 Kč. 2. H&M, 599 Kč. 3. Bonprix, 399 Kč.

Připravte se na dávku roztomilosti

Děti vypadají ve svetrech se soby, sněhuláky a malými kombinézami a bodýčky s infantilní sváteční tematikou prostě roztomile. Oblékněte do svetru svoji ratolest, anebo své blízké, novopečené rodiče obdarujte originálním body pro jejich kojence.

Pokud máte doma malou parádnici, určitě se nebojte podobný kousek věnovat jako vánoční dárek. Měkké dárky sice děti neocení tak, jako zábavní elektroniku a hračky všeho druhu, rozhodně je ale potěší víc než obyčejné ponožky či spodní prádlo.

Foto: Archiv firmy

Nalaďte na vánoční atmosféru i děti a pořiďte jim roztomilé tématické oblečení.

Foto: Archiv firmy

1. Cherokee. 2. Cherokee. 3. Cherokee. 4. Cherokee.

Foto: Archiv firmy

1. Dupačky, F&F, 279 Kč. 2. Set čepice a svetr, F&F, 429 Kč. 3. Šaty a punčocháče, F&F, 329 Kč.

Na muže nezapomínejme

Svetr se sobem proslavil především herec Colin Firth alias Mark Darcy ve filmu Deník Bridget Jonesové. A nemuselo se dlouho čekat na jeho napodobeniny. Protože je ale svetr s typickým sobem trendovou historií, na řadu přicházejí nové, vánoční svetry s vtipnými popisky a humornými obrázky.

Vyberte ze široké nabídky perníčků, sněhuláků a typických pletených vzorů se stromky, dárky a jmelím. Vánočnímu mrzoutovi se zavděčíte kouskem, který existenci takto humorných svršků nápisem kategoricky odmítá.

Foto: Archiv firmy Topman

Ani na muže nezapomínejte.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám