Hlavní obsah

Jak nosit široké kalhoty

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úzké nohavice se těší obrovské oblibě především mladých dívek a žen. Už si na ně dokonce přivykly i starší dámy, které preferují jejich výhody zejména v zimě, kdy se pohodlně vejdou do vysokých kozaček. Jenomže i zvonové a kalhoty s širokými nohavicemi mají svoje výhody a nejvíce je užijete hlavně v létě.

Foto: Zara, Mango

Široké kalhoty se nejlépe nosí na jaře a v létě.

Článek

Nebojte se vzorů a zkuste se odvázat. Elegantního outfitu s moderními prvky docílíte pomocí vzorovaných kalhot s květinovým vzorem, zeleného topu a jemně žluté kabely. Zpod nohavic mohou vykukovat pantofle se zlatými pásky a na top oblékněte světle džínovou bundu. Neprohloupíte ale, pokud místo bundy, která se spíše hodí na volný čas, obléknete bílé sáčko.

Foto: Archiv firem

Džínová bunda, H&M, 899 Kč. Pantofle, Humanic, 1999 Kč. Top, Bonprix, 289 Kč. Kabelka, Mohito, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Topshop, info o ceně v obchodě.

Sako trochu jinak

Rády nosíte sáčka, ovšem přestaly vás bavit kombinace s usedlými černými kalhotami a džínami? Vyzkoušejte pohodlné harémové kalhoty se sníženým sedem. K šedým s utahovacím páskem se hodí jemně meruňkové obyčejné tílko a jemné psaníčko, taktéž s meruňkovým detailem. Sáčko v pískové barvě doplňte sandály s korálkovým ethno vzorem, které outfit skvěle oživí.

Foto: Archiv firem

Sako, Reserved, info o ceně v obchodě. Kabelka, s. Oliver, 999 Kč. Tílko, H&M, 129 Kč. Sandálky, Bonprix, 349 Kč. Kalhoty, Lindex, 1499

Oranžovohnědá kombinace

K širokým kalhotám se perfektně hodí boty na klínku. Slaďte proto oranžovou a hnědou, které k sobě perfektně jdou. Neutrálním prvkem by měl být top nebo jakýkoliv jiný svršek, nejlépe však v bílé barvě. Doplňky se naopak nebojte zvolit výrazné, například v podobě oranžového psaníčka na rameno a výrazného žlutošedého plastového náhrdelníku.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, s.Oliver, 999 Kč. Kabelka, Karen Millen, info o ceně v butiku. Top Stefanel, Fashiondays, 2489 Kč. Boty na klínu, Karen Millen, info o ceně v butiku. Kalhoty, Topshop, info o ceně v obchodě.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Módní inspirace: Gisele Bündchenová

Čtyřiatřicetiletá brazilská supermodelka Gisele Bündchenová ukončila před několika dny svou profesionální kariéru. I přesto, že se pravidelně řadila mezi...

Výběr článků

Načítám