Hlavní obsah

V Indii zatkli muže podezřelého ze znásilnění školačky

– Bengalúr

Indická policie zatkla muže podezřelého z nedávného znásilnění šestileté dívky ve škole. Informoval o tom v pondělí zpravodajský server BBC News.

Foto: Adnan Abidi, Reuters

Převoz zadrženého k soudu (ilustrační foto)

Článek

Šestiletá dívka se stala obětí sexuálního útoku 2. července, její rodiče ale znásilnění odhalili až o několik dní později, když si dcera stěžovala na bolesti břicha a byla hospitalizována.

V souvislosti s tvrzením, že dívku znásilnili dva zaměstnanci školy, začali minulý týden rodiče ostatních žáků školu ve městě Béngalúru bojkotovat.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Rodiče vyjádřili rozhořčení nad tím, jak škola případ řeší, a uvedli, že do ní své děti pošlou, až budou mít záruky větší bezpečnosti.

Dnes policisté oznámili, že jeden z předpokládaných útočníků byl zatčen. Vedení školy se také rodičům omluvilo a slíbilo plnou spolupráci s policisty.

Zadržený muž, který pracoval jako instruktor jízdy na kolečkových bruslích, měl u sebe přenosný počítač s pornografickými videonahrávkami, v nichž vystupovaly děti, sdělila policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám