Hlavní obsah

V Austrálii našli incestní komunitu, měla čtyřicet členů

– Sydney

V Novém Jižním Walesu odhalili rodinu, kde několik generací žilo v incestním vztahu. Aby se vyhnula kontrolám úřadů, přesouvala se postupně z Jižní Austrálie přes státy Victoria a Západní Austrálie až do Nového Jižního Walesu. Tam na ni narazili sociální pracovníci v červenci, když zjistili, že na nákupy jezdí dvě ženy s deseti špinavými dětmi, které nechodily do školy. Podrobnosti uvedl australský list Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Když sociální pracovníci a policisté dorazili na místo, našli dva špinavé karavany, dva přístřešky a stany, ve kterých žilo asi čtyřicet dospělých a dětí v neuvěřitelné špíně bez sanitace. Neměli koupelny ani záchody. Děti se nemyly a měly špinavé oblečení, na kůži ekzémy a plísně, hlavně však byly velmi zaostalé a skoro nemluvily.

Sociální pracovníci proto z místa odvezli dvanáct dětí. V tu chvíli však nevěděli, že většina se jich narodila v důsledku incestních styků. To prokázala až analýza DNA. Jen jedno pětileté dítě mělo nepříbuzné rodiče.

Postupně se ukázalo, že sestry 47letá Rhonda, 33letá Martha a 46letá Betty spaly se svým bratrem Charliem a dvěma Bettyinými dcerami.

Sexuální vztahy mezi dětmi

Nejděsivější ale bylo, že i děti měly mezi sebou sexuální kontakty. Třináctiletá Kimberley uvedla, že měla vztah s devítiletým strýcem, na který se dívala její osmiletá teta Carmen. Dvě sestry ve věku sedm a devět let se dotýkaly na intimních místech se třemi bratry ve věku 12, 14 a 15 let.

Jedno z dětí 27leté Bettyiny dcery Tammy zemřelo na vzácnou genetickou poruchu zvanou Zellwegerův syndrom. Tammy uvedla, že své dvě dcery měla se svým 25letým bratrem Derekem.

Děti byly také neuvěřitelně zaostalé a v zoufalém zdravotním stavu, který se projevoval především na katastrofálním stavu chrupu. Patnáctiletý Bobby měl vadu chůze a lupénku. Postel měl mokrou a zamazanou blátem. Jeho schopnost učit se byla na úrovni dítěte z mateřské školy. Jeho řeči ani řeči synů Marty, 15letého Alberta a 14letého Jeda nebylo rozumět.

Bettyin 14letý syn Bill byl silně podvyživený a nerostl. Měl také problémy se sluchem a zrakem a projevovala se u něj i mentální zaostalost. Obtížně četl a počítal. Podvyživená čtrnáctiletá Kimberley zase například nevěděla, jak si čistit zuby, česat se nebo používat toaletní papír. Neuměla číst a psát. Dvanáctiletý Brian nevěděl, co je to sprchování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám