Hlavní obsah

Rodina australského ragbisty uhořela v autě. Polil mě benzinem, křičela manželka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brsibane

Bývalý australský ragbista Rowan Baxter zahynul i se svou ženou a třemi dětmi při požáru automobilu. Podle zpráv médií Baxter ve středu ráno místního času (úterý večer SEČ) polil benzinem a zapálil v autě svou manželku Hannah, s níž se rozváděl. Policie to zatím odmítla komentovat.

Foto: Profimedia.cz

Ohořelé auto bývalého ragbisty Rowana Baxtera

Článek

Jednatřicetiletá žena podle stanice ABC ještě vyskočila z auta. „Polil mě benzínem,“ křičela.

Záchranáři ji následně s vážnými popáleninami převezli do nemocnice, kde ale zraněním podlehla. Z hořícího auta se dostal i 42letý bývalý hráč novozélandských Warriors. Zemřel ale na místě - od bodné rány, kterou si sám způsobil.

Děti ve věku tři, čtyři a šest let uhořely v autě.

Soustrast vyjádřil i premiér Scott Morrison

„Viděl jsme hrozné scény, ale tato patřila k nejhorším,“ uvedl k hrůznému výjevu detektiv Mark Thompson. Komentovat, zde jde o případ vraždy a následné sebevraždy, odmítl.

„Jak propukl požár, ještě nebylo zjištěno, takže nazývat to vraždou a sebevraždou, nebo tragickou nehodou je v tuto chvíli neadekvátní,“ dodal.

Pár se rozešel už loni, ale doposud se nedomluvil na způsobu péče o tři děti - Laianahu, Aaliyahu a Treye.

Za volantem auta seděla v době incidentu Hannah, Baxter byl na sedačce spolujezdce. Oba byli sportovci, jeho žena se věnovala skokům na trampolíně. Do loňska společně provozovali fitcentrum.

Reklama

Výběr článků

Načítám