Hlavní obsah

Melinda Gatesová se skryla před světem v karibském ráji

Po šokujícím oznámení, že se jim po 27 letech rozpadlo manželství, se Melinda Gatesová ukryla před světem na malém ostrově v Karibiku. Tam si pronajala jednu z rezidencí a společnost jí tam dělali její tři děti Jennifer, Phoebe a Rory se svými životními partnery, píše server deníku Bild. Melinda tam chtěla přečkat mediální bouři, které oznámení o krachu jejího manželství s jedním z nejbohatších mužů světa, přineslo.

Foto: Profimedia.cz

Ostrov Calivigny

Článek

Malý ostrov se jmenuje Calivigny a nachází se u jižního pobřeží ostrova Grenada v Karibiku.

Foto: Profimedia.cz

Melinda Gatesová

Má rozlohu pouhých 80 hektarů a dvě pláže. Na ostrově, který patří francouzskému miliardáři Georgesi Cohenovi, je pět luxusních rezidencí pro maximálně 40 osob.

Klid a soukromí spolu s perfektními službami si mohou dovolit jen ti nejbohatší. Jedna noc pro jednu osobu tam vyjde na 100 tisíc euro (2,66 milionu korun).

Foto: Profimedia.cz

Ostrov Calivigny, útočiště Melindy Gatesové

Beach House Residence s výhledem na oceán je zařízený designovým nábytkem, koupelna je obložena mramorem, mramorová je také terasa, k rezidenci patří i bazén a vířivka.

Jídlo mají na starosti francouzští kuchaři. Pokud začne být na ostrůvku dlouhá chvíle, k dispozici jsou vodní skútry, katamarány či kanoe a ostrov se může objevovat z vody.

Více o rozvodu Gatesových si poslechněte v našem podcastu Jiný hrníček níže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám