Hlavní obsah

Ind zastřelil manželku, protože nechtěla nosit na stůl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dilíí

Opilý Ind zastřelil svou manželku, protože zdržovala servírování večeře. Když totiž v sobotu večer přišel domů, žádal po ní, aby mu dala ihned najíst. Manželka ale na stůl nenosila, protože si chtěla promluvit. To šedesátiletého Ashoka Kumara natolik rozlítilo, že se chopil zbraně a svou choť střelil do hlavy.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Každý den pil. V sobotu přišel domů opilý a pustil se do hádky s manželkou. Byla naštvaná kvůli jeho pijácké neřesti a chtěla o tom mluvit. Kumar ale žádal okamžitě večeři. Zdržení ho rozzlobilo a střelil ji,“ řekl BBC policista Rupesh Singh z města Ghaziabad, který vraždu vyšetřuje.

Pětapadesátiletá Sunaina Kumarová utrpěla střelné poranění hlavy a později mu podlehla v nemocnici. Její manžel se ke všemu přiznal a dodal, že vraždy své manželky lituje.

BBC k případu poznamenala, že je domácí násilí již po celé desítky let nejčastějším nahlášeným nebo zjištěným trestným činem na ženách v Indii.

Reklama

Výběr článků

Načítám