Hlavní obsah

Číňan věznil šest žen jako sexuální otrokyně, tři přinutil k vraždě

– Peking

V Číně v úterý popravili muže, který unesl a ve svém sklepení věznil šest mladých žen. Udělal si z nich sexuální otrokyně, zatímco manželce doma tvrdil, že má v práci noční směny. Tři z nich pak donutil další dvě zavraždit. O případu informovala agentura Nová Čína.

Foto: Profimedia.cz

Policii zalarmovala jedna z otrokyň, které se podařilo utéct. Ilustrační foto

Článek

Policie 36letého otce osmiletého chlapce a pracovníka ostrahy Lia Chao z provincie Che-nan ve střední části země zatkla před třemi lety poté, co se jedné ženě podařilo utéct. Soud ho uznal vinným z vraždy, znásilnění, věznění, organizování prostituce a výroby pornografie k nezákonnému prodeji.

Li své oběti vyhledával v nejrůznějších zařízeních od kadeřnictví po noční podniky. Šest z nich se mu povedlo přemluvit k tomu, aby šly k němu domů. Ženy byly ve věku 16 až 23 let a pět z nich se živilo prostitucí. Li je uvěznil ve sklepní kobce a držel až 21 měsíců, přičemž je opakovaně znásilňoval. Jednu přivedl do jiného stavu a přinutil k potratu. Ve sklepě nainstaloval sedm kovových dveří, aby ženy neutekly.

Trávil s nimi dva týdny v měsíci, kdy manželce tvrdil, že chodí na noční směny. S otrokyněmi natáčel videa, která prodával, a také za nimi vodil zákazníky.

Tři ženy pak přinutil k vraždě dalších dvou zadržovaných.

Jedna z nich byla u obou vražd a soud ji za to poslal na tři roky do vězení, zatímco zbylým vyměřil podmínečné tresty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám