Hlavní obsah

Thajec v přímém přenosu na Facebooku oběsil 11měsíční dceru a pak sebe

– Bangkok • Aktualizováno

Mladý thajský otec v přímém přenosu šířeném po internetu nejprve oběsil svou jedenáctiměsíční dceru a následně i sebe. Obě bezvládná těla byla nalezena v troskách odlehlého hotelu v provincii Phuket. Informoval o tom server Bangkok Post.

Foto: Stringer, Reuters

Jiranuch Triratová (vlevo) drží tělo své 11měsíční dcery, kterou zavraždil její otec.

Článek

Pátrání po Thajci a jeho dceři se rozběhlo poté, co matka dívenky zalarmovala policii s tím, že její jedenadvacetiletý manžel zmizel a následně přidal na Facebook příspěvek, kde navlékal dceři kolem krku smyčku.

„Pozdě odpoledne jsem se vrátila domů a oni tam nebyli. Volala jsem mu, aby přivezl Betu, ale nemohla jsem se mu dovolat. V té chvíli jsem našla ten klip a zavolala policii,“ popisuje Jiranuch Trirataová, matka zavražděné dívky.

Nejhorší obavy se naplnily poté, co strážci zákona prohledali několik opuštěných hotelů. Těla našli na základě pozadí, které bylo na záběrech vidět. Visela ze stropu ve třetím patře.

Deník The Daily Mail napsal, že Wuttisan Wongtalay byl přesvědčen, že ho manželka podvedla a vražda dcery a následná sebevražda byly jeho hrůznou odplatou.

Fakt, že šlo o zločin ze žárlivosti, novinářům potvrdila i thajská královská policie. „Video bylo přidáno v 16.45, my jsme obdrželi telefonát v 18.30. Udělal to, než jsme přijeli, takže jsme neměli šanci, je zachránit,“ řekl novinářům policista Sanit Nookhong.

Facebook už příspěvek smazal. „Je to otřesný incident a naše mysl je s rodinami pozůstalých. Pro obsah tohoto druhu není na Facebooku místo a už byl smazán,“ řekl mluvčí společnosti.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám