Hlavní obsah

Ind znásilnil pětiletou sestřenici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Guargon

Indická policie zadržela v pondělí 19letého mladíka jménem Ajay, který na severu země v Sohně znásilnil svou pětiletou sestřenici. Muž byl na návštěvě u strýce. Když byla sestřenice sama, využil situace a zneužil ji, napsal web novin Daily Bhaskar.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Další pětiletá dívka byla znásilněna v Indii, zadržen byl její devatenáctiletý bratranecVideo: Reuters

 
Článek

Když se rodiče dívky vrátili domů, našli ji v bezvědomí. A bratranec byl pryč. Obrátili se proto na policii.

„Dnes večer jsme dostali informaci o znásilnění pětileté dívky blízkým příbuzným, k němuž došlo v oblasti spadající pod policejní stanici v Sohně. Policie ji nechala vyšetřit. Vydali jsme zatykač ještě před výsledkem testu a zadrželi podezřelého,“ řekl komisař Púnam Dalal.

Indická policie ze správního střediska Gurgaon muže zadržela hned poté, co rodina znásilnění ohlásila, uvedl policejní komisař Alok Mittal. „Vyšetření v nemocnici potvrdilo, že dívka byla znásilněna,“ dodal.

K znásilnění došlo jen týden poté, co byla jiná pětiletá dívka unesena v parku před domem v Dillí. Dva muži ji zavlekli do sklepa a zneužili. [celá zpráva]

Je to už několikátý případ znásilnění žen a mladých dívek za poslední měsíce. Indové opakovaně protestovali proti údajně liknavému úřednímu postupu proti násilníkům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám