Hlavní obsah

Do domu Rusa se vloupali čtyři ozbrojení zloději - tři z nich ubodal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Do domu jistého Rusa se v sobotu vloupali čtyři zloději a ohrožovali pistolí jeho i jeho rodinu. Muž prošel armádním výcvikem, a kuchyňským nožem pak v bitce zabil tři z nich. V pondělí se ho zastal ombudsman Pavel Astachov. Agentura RIA Novosti uvedla, že podle vyšetřovatelů jednal možná muž nepřiměřeně.

Foto: Profimedia.cz

Rus ubodal tři zloděje ze čtyř. Ilustrační foto

Článek

Do domu dvaapadesátiletého obchodníka v Bogorodicku asi 250 kilometrů jižně od Moskvy se čtveřice vloupala v sobotu, muž ale nečekaně přešel do protiútoku.

"V armádě mě naučili, jak zacházet se zbraněmi. Pomohly mi také mé lovecké zkušenosti," citoval server lifenews.ru přepadeného muže. Čtvrtý zloděj utekl.

"Pokud někdo přijde, aby vás zabil, tak nezáleží na způsobu, jakým se budete bránit - zda to bude tyčí, nožem, pistolí či puškou," řekl Astachov.

"Jsem přesvědčen, že by tento případ měl být vyšetřován tak, aby dokázal právo jedince bránit sebe a svou rodinu... všemi dostupnými možnostmi," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám