Hlavní obsah

Francouz dostal v Kambodži dva roky za styk s patnáctiletou prostitutkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trest dvou let vězení dostal ve středu v Kambodži Francouz, který měl pohlavní styk s patnáctiletou prostitutkou. Navíc musí odsouzený zaplatit dívce či její rodině pokutu ve výši tří milionů rielů (15 500 korun).

Foto: Profimedia.cz

Článek

Osmačtyřicetiletého Oliviera Madrierese zatkla policie loni v listopadu v penzionu přímo při činu. Čekání na soud strávil ve vazbě, která se mu do trestu započítává, takže jeho nepodmíněnou část má téměř za sebou.

Kambodža v posledních letech bojuje o to, aby se zbavila cejchu ráje dětské prostituce, do kterého míří pedofilní sexuální turisté. Osamělí cizinci zejména středního a staršího věku spadají nejen v kambodžské policejní typologii do kategorie těch nejvíce podezřelých.

V zemi pracuje také řada prostitutek z Vietnamu, které chudí rodiče prodali. CNN nedávno přinesla šokující reportáž o osudu jedné z nich, která ještě před dosažením dospělosti zemřela na cirhózu jater, neboť musela se zákazníky popíjet, aby se zvedly tržby. [celá zpráva]

V Kambodži také prudce roste počet znásilnění. Oběťmi se přitom stávají i děti. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám