Hlavní obsah

Žena ve Francii díky internetu po 26 letech zjistila, že má v USA dvojče

Svoji sestru-dvojče, o níž neměla po celých 26 let svého života tušení, objevila Jihokorejka adoptovaná do Francie při náhodném brouzdání po internetu. Na stránkách YouTube narazila na video s americkou herečkou, která vypadala úplně jako ona. Když si vyhledala její životopisná data, zjistila, že naturalizovaná Američanka byla také adoptována a narodila se ve stejný den v jihokorejském Pusanu.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojčata se našla pomocí internetu

 
Článek

Anais Bordierová na svoji sestru poprvé narazila loni v únoru. Zatímco ona vyrostla v náhradní rodině na předměstí Paříže a nyní pracuje v Londýně jako módní návrhářka, její dvojče adoptovala rodina z New Jersey a stala se z ní hollywoodská herečka Samantha Futermanová.

„Přišla mi na Facebook zpráva od holky z Londýna. Říkala, že mě viděla na YouTube a vyhledala si o mně, že jsme obě byly adoptované a narozené ve stejný den ve stejném městě. Když jsem uviděla její profil, bylo to šílené, vypadala úplně jako já,“ popsala Futermanová v televizním rozhovoru svůj první kontakt se sestrou.

Následovala série návštěv na všech třech kontinentech a potvrzující testy DNA. „Bylo to zvláštní, ale také jsem pociťovala podivný klid a pohodu a něco, co neumím vysvětlit,“ popsala Futermanová.

Sestry se shodují v tom, že po celý život jim něco, nebo spíš někdo chyběl. Bordierová popsala, že si jako malá stvořila náhradu za sestru v podobě smyšlené kamarádky, kterou pojmenovala Anne.

Obě ženy o svém shledání natočily také dokumentární film.

Reklama

Výběr článků

Načítám