Hlavní obsah

Šípy zabitá dvojice v Pasově se držela za ruce, další ženu našli v tratolišti krve

Pasov

Německá policie zveřejnila další podrobnosti k podivné víkendové vraždě šípy v Pasově. Pokojská v místním hotelu našla v sobotu tři mrtvá těla probodnutá šípy. Muž se ženou se drželi za ruce v posteli. Další žena ležela na podlaze v tratolišti krve.

Foto: Profimedia.cz

Penzion v Pasově, kde našla pokojská tři lidi zastřelené kušemi.

Článek

Třiapadesátiletý muž a třiatřicetiletá žena z Porýní-Falce leželi mrtví na posteli a drželi se za ruce. Byli zasaženi několika šípy do hrudi a hlavy. Muž s dlouhým bílým plnovousem měl dva šípy v hlavě. Jeden prošel lebkou skrz naskrz, uvedl server Merkur.

Třicetiletá žena z dolnosaského Gifhornu ležela na podlaze v tratolišti krve zasažená šípem do hrudi, uvedl deník Passauer Neue Presse.

V pokoji číslo 20, kde byla jedna dvoulůžková a jedna jednolůžková postel, ležely také dvě volně pohozené kuše. Třetí kuše byla ještě v obalu a nebyla použita.

Před hotelem stál bílý pick-up se znakem loveckého klubu.

Ženy byly v černém oděvu.

Když trojice přijela v pátek kolem desáté večer, jen popřála dalším hostům dobrý večer a odešla do pokoje v druhém podlaží s lahvemi vody a coly.

Zatím není jasné, co se v pokoji odehrálo, policie je ale přesvědčena, že nikdo další nebyl do tragédie zapleten. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám