Hlavní obsah

Za shození chlapce z londýnské vyhlídky obvinili 17letého mladíka z pokusu o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Sedmnáctiletého mladíka podezřelého z toho, že v neděli shodil šestiletého chlapce z vyhlídkové terasy v desátém patře v londýnské galerii Tate Modern obvinila britská policie z pokusu o vraždu. V úterý měl stanout před londýnským soudem pro mladistvé.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vrtulník záchranářů u londýnské galerie Tate ModernVideo: Reuters

 
Článek

Vyšetřovatelé stále pátrají po motivu činu, mezi obviněným a obětí policie nepotvrdila jakoukoliv vazbu. „Momentálně k tomu přistupujeme jako k izolované události bez zřetelného a zjevného motivu," citovala agentura AP detektiva londýnské policie Johna Masseyho.

"Strážníci nadále tvrdě pracují na tom, aby vyjasnili okolnosti nedělního incidentu," uvedla v pondělí policie. Ta 17letého mladíka zadržela na místě činu za pomoci svědků incidentu.

Hororový zážitek

Svědkyně Nancy Barnfieldová uvedla, že mladík "tam jen tak stál a byl docela klidný". Podle dalšího ze svědků šestiletý hoch nevydal ani hlásku, jeho matka prý ale křičela. „Slyšel jsem náraz a následný jekot ze shora. Žena křičela ,To je můj syn!‘,“ zněla podle serveru express.co.uk jedna z výpovědí.

Šestiletý chlapec byl letecky převezen do nemocnice po tom, co ho našli na střeše v úrovni pátého patra. Podle BBC je v kritickém, ale stabilizovaném stavu.

Reklama

Výběr článků

Načítám