Hlavní obsah

V Británii odsoudili gang za obchod s bílým masem, nabízel i Češku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pět členů zvlášť násilnického gangu, který přilákal více než 120 žen z Maďarska a dalších evropských zemí včetně Polska a České republiky do Británie a pak je tam nutil k prostituci, poslal londýnský soud na tři až 12 let do vězení. Uvedla to ve čtvrtek agentura AP.

Foto: koláž Novinky

Ilustrační foto

Článek

Gang patřil k nejrozsáhlejším, nejorganizovanějším a nejsurovějším sítím, které kdy pašovaly ženy do Británie, řekl policejní důstojník Nick Forteath. Upřesnil, že v čele  stál pětatřicetiletý Ind Vishal Chaudhary, který dostal nejvyšší trest.

Šéf a jeho lidé lákali ženy do Británie pod příslibem získání řádné práce. Umísťovali je ale do nevěstinců po celém Londýně, v nichž byly nuceny mít pohlavní styk až s 20 muži denně.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Bylo tam velké násilí a vysoká úroveň sexuálního zneužívání,” řekl Forteath. Jedna žena jen za to, že si odešla koupit jídlo, byla například potrestaná tím, že musela snést násilné sexuální praktiky.

Gang ženám sebral pasy a vyhrožoval, že jejich rodinám prozradí, čím se živí.

Policie začala vyšetřovat činnost gangu v roce 2012.

Reklama

Výběr článků

Načítám