Hlavní obsah

V Bratislavě prý řádí masový vrah a krájí těla. Jsou to fámy, tvrdí policie

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Po nedávném nálezu torza těla mladé dívky v Dunaji se údajně na bratislavské patologii objevily další části lidských těl. Na sociálních sítích kolují „zaručené“ informace, že v Bratislavě řádí masový vrah. Policie to důrazně popírá.

Článek

„Na patologii mají další části lidských těl, které od sebe někdo oddělil,“ zní děsivá zpráva ze sociálních sítí.

Další čtyři části lidského těla mají mít na stole soudní lékaři na pitevně v městské části Petržalka. Části lidského těla mají přitom patřit různým lidem.

„Můj kamarád soudní lékař - patolog mi napsal, že pravděpodobně po Bratislavě - hlavně u Dunaje a na hrázi - řádí masový vrah. Má už čtvrtou mrtvolu ženy na stole. Vrah je krájí podle čar, které si kreslí,“ objevila se na sociální síti zpráva, která se rychle šíří. „Vidíme, že se postupně zlepšuje v řezech. Těla mohou být i z Česka nebo z Rakouska. Možná víc vrahů vysypalo mrazáky do Dunaje,“ cynicky konstatuje další status.

Policie všechno popírá. „Tyto informace nejsou pravdivé, ale zavádějící,“ sdělila mluvčí bratislavské policie Tatiana Kurucová.

Televize Markíza uvedla, že torzo těla, jehož nález policie před několika dny potvrdila, patří neznámé, přibližně 17leté dívce. Na policii se však zatím nikdo neobrátil, že by dívku hledal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám