Hlavní obsah

Turistku napadlo na túře v Tyrolsku stádo krav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nerespektovat výstražné značení se nevyplatilo 57leté německé turistce. Během své nedělní túry obci Neustift im Stubaital v rakouské spolkové zemi Tyrolsko se dostala do ohrady, kde se páslo stádo mladých krav, a ty ji napadly. Žena skončila v nemocnici ve městě Hall, píše agentura DPA.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Turistka se během svého výšlapu z obce Neustift im Stubaital do Volderau rozhodla zkrátit si cestu přes oplocený pozemek. Ignorovala nejen oplocení, ale i tabule s varováním, že se v místě pase dobytek. Netrvalo dlouho a žena narazila na stádo pasoucích se mladých krav.

Ženu náhle několik zvířat napadlo, zahnala ji do lesa, kde turistka zůstala vyčerpaná a zraněná ležet. Sama si zavolala záchranáře, ale ti ji kvůli nepřesným údajům, které uvedla, nebyli schopni dlouho najít. Nakonec byla letecky transportována do nemocnice v Hallu. Jaké zranění utrpěla, policie ani záchranka nesdělily.

Před dvěma týdny se v obci Neustift im Stubaital odehrál podobný případ. Tehdy napadlo stádo krav manželský pár ze Švýcarska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám