Hlavní obsah

Tělo bez hlavy ruskému kanibalovi vypadlo z auta, jazyk dalšího muže si usmažil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šok zažili policisté v severoruském městě Sortavala, když dorazili k běžné dopravní nehodě. Muž s vozem Mitsubishi boural a narazil do plotu. Z jeho vozu však vypadla mrtvola bez hlavy, napsal ve středu server deníku Bild. V kufru policisté našli rýče, provazy a pytle. Mrtvý měl být s největší pravděpodobností pohřben v lese.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Řidič, třiadvacetiletý Jegor Komarov, byl na místě zadržen. Během výslechu se otrlým policistům dělalo špatně. Z mladého muže se totiž vyklubal kanibal, který do nejmenších podrobností popisoval své zkušenosti s vražděním a pojídáním svých obětí.

Mrtvý, který vypadl z vozu, byl padesátiletý obchodník z Petrohradu. Komarov podle svých slov zabil muže v hádce. „Obecně mám rád zabíjení lidí,“ řekl. Nebyla to jeho první oběť. Během letošního roku ubodal 38letého muže v parku v Petrohradě. Chtěl prý ochutnat jeho maso.

„Když zemřel, vykuchal jsem mu krk a ochutnal krev a maso. Ale maso se mi těžko porcovalo, protože nůž byl tupý. Žíly mi moc nechutnaly,“ uvedl.

Oběť zlikvidoval v odtokové rouře, ale předtím mrtvému vyřízl jazyk. Vzal si ho domů a usmažil na másle. „Zkoušel jsem to, ale moc mi to nechutnalo,“ řekl a dodal: „Ale určitě by mi chutnaly jiné části těla.“

Co udělalo z Jegora Komarova kanibala, zatím není jasné. Čeká se na psychiatrická vyšetření. Na sociální platformě VKontakte se zajímal o „anarchoprimitivismus“, návrat k předindustriálnímu způsobu života a „elixíry nesmrtelnosti“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám